11.07.2021-10:00 (Son Güncelleme:11.07.2021-10:42)


1

Renk Tercihi

Renk Tercihi

Mermer masa tercih edecekler için birbirinden farklı ve özgün renk seçenekleri bulunuyor. Siz renk tercihi yapmadan önce, mermer masayı kullanacağınız alanın genel renklerini göz önünde bulundurmalısınız. Böylelikle dekorasyonunuzda bir bütünlük yakalayabilirsiniz. Bir diğer husus ise diğer mobilyalarınızın malzemesi ile çiğ bir görünüm oluşmamasına dikkat etmek.



2

Masa Boyutu

Masa Boyutu

Mermer masanızı satın almadan ya da yaptırmadan önce, kullanacağınız alanın ölçüsünü doğru bir şekilde aldığınızdan emin olun. Eğer alanınız ufaksa yüksek boyutlu seçimler sizin için pek iyi bir tercih olmayabilir. Ayrıca alanıza göre tercih edeceğiniz boyutlar, daha ferah ve aydınlık bir görünüm oluşturmanıza yardımcı olacaktır.



3

Kullanım Alanları

Kullanım Alanları

Mermer masaların kullanım alanlarına göre seçilmesi önemlidir. Farklı alanlarda kullanılmak üzere tasarlanan ürünler olduğu gibi aynı zamanda birden fazla alanda değerlendirilebilecek özel modeller de vardır. Esnek kullanım alanına sahip modelleri tercih ederek ürünlerin ergonomik yapılarından yararlanabilirsiniz.



4

Ağırlık

Ağırlık

Mermer masa, malzemesinden ötürü ağır olabilmektedir. Bu durum masanızı muhafaza ederken bazı sorunlar yaşamanıza neden olabilir. Masa tercih ederken, kaliteli mermer malzemelerinden tasarlanan hafif ürünleri tercih edebilirsiniz. Hem istediğiniz görünüme kavuşabilir hem de işlevsel bir masa tercih etmiş olursunuz. Portatif yapıdaki ürünler sayesinde dekorasyon stilinizi değiştirmek istediğiniz zaman herhangi bir sorun yaşamazsınız.



5

Mermer Masa Fiyatları

Mermer Masa Fiyatları

Mermer tasarımlarıyla ilgili en çok merak edilen konulardan bir, mermer masaların fiyatları. Ancak mermer tasarımlarda sabit bir fiyattan söz etmek pek mümkün değil. Çünkü tercih edeceğiniz modelin; boyunu, malzemesi, rengi, tasarımı gibi birçok etken fiyatında da değişikliğe neden olmaktadır. Yeni bir mermer masa satın almadan önce yalnızca fiyatlarına bakılarak hareket edilmesi doğru bir davranış değildir. Fiyat her ne kadar önemliyse, ürünün kalitesi de o kadar önemlidir. Müşterileri tarafından güvenilir bir marka olarak adlandırılan firmaları tercih ederek kaliteli ürünlere sahip olabilirsiniz.



6

Mermer Masa Modelleri

Mermer Masa Modelleri

Mermer masa çeşitleri arasında siyah, gri, beyaz, kırma siyah, taş mermer ve daha birçok modeli bulabilmeniz mümkündür. Ayrıca masa çeşitleri arasında kare, dikdörtgen ve yuvarlak gibi seçenekler de yer alıyor. Bu ürünleri inceleyerek sizler de yaşam alanlarınıza ve ihtiyaçlarınıza uyum sağlayabilecek seçeneklere yönelebilirsiniz. Dekoratif açıdan son derece şık olan işlevsel mermer masalar son yıllarda en fazla tercih edilen parçalar arasındadır. Kolay temizlenebilir yapıdaki mermer masaları bir bez yardımıyla kolayca silebilir ve kullanmaya devam edebilirsiniz. Kir ve toz tutmayan özel yüzeyleriyle dikkatleri üzerine çeken mermer masalara sahip olarak temizlik için ayırdığınız zamandan tasarruf elde edebilirsiniz. Doğru tercihlerde bulunarak mekanlarınıza büyük bir ferahlık ve şıklık kazandırabilecek özel ürünlere erişebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR