Merkür retrosu nedir ve ne zaman başlıyor? 2022 Merkür retrosu tarihleri belli oldu!

2022 yılı içerisinde dört kez gerçekleşecek merkür retrosu için vatandaşlar endişeli. Belirli burçları derinden etkileyen retronun İlkinin başlayıp bitmesiyle gözler diğer merkür retrolarına çevrildi. 2022 retroları ne zaman? Retro ne zaman bitiyor? Retro başlangıç ve bitiş tarihleri nelerdir?

30.05.2022-12:26 - (Son Güncelleme: 30.05.2022-12:26) Merkür retrosu nedir ve ne zaman başlıyor? 2022 Merkür retrosu tarihleri belli oldu!

Merkür retrolarının etkileri günümüzde devam ederken ilki 14 Ocak 2022 tarihinde başlayıp 6 Şubat 2022 tarihinde sona erdi. Devamında daha 3 merkür retrosunun olduğu bilinirken diğerlerinin tarihleri ise araştırılmaya başlandı. Retronun ne zaman biteceği ve diğerlerinin başlangıç ve bitiş tarihlerine ilişkin detaylar haberimizde yer almaktadır. Retro hakkında detaylar haberimizde...

Retro ne zaman bitiyor?

2022 yılında 4 kez görülecek olan merkür retrosu tarihleri belli oldu.

-14 Ocak'ta başlayan merkür retrosu 6 Şubat'ta bitecek.

-10 Mayıs'ta başlayan merkür retrosu, 4 Haziran'da bitecek.

-9 Eylül'de başlayan merkür retrosu, 3 Haziran'da bitecek.

-29 Aralık'ta başlayan merkür retrosu, 20 Ocak 2023'te bitecek

Merkür retrosu tarihleri

Merkür retrosu nedir?

Gerileme anlamına gelmesiyle yaşanılan olayların bütününe merkür retrosu denmektedir. Gezegenin geriye hareket etmesi ve yönünün değişmesiyle meydana gelir. Dünyaya bakışının gerilediği ve yavaşladığı merkür retrosu astrolojide bu durum ise dinlenme yerinde sayma anlamına gelir. Merkür retrosu yani gerilemenin olmasıyla birçok durumda kargaşalar meydana gelir bunun nedeni ise merkürün iletişim gezegeni olduğundan kaynaklanmaktadır.

Merkür retorsundan sadece şu burç etkilenir dememiz doğru olmaz. her burç az da olsa etkisini yaşar. Merkür retrosunun doğru kullanılması halinde ise birçok durumun düzelmesinde ve işlerinizi yolunuza koymanızda yardımcısı olacaktır. Bu dönemin iyi değerlendirilmesi halinde sonuçlar güzel olacaktır. İletişim gezegeni olmasından kaynaklı retronun olduğu zamanlarda teknolojik cihazlarda bozulmalar yaşanabilir. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal