Merkür retrosu nedir? Merkür retrosu ne zaman başlayacak? Merkür retrosu hangi tarihlerde etkili olacak, en çok hangi burçları etkileyecek?

Astrolojiye meraklı olanlar ve takip edenler Merkür retrosunun ne zaman olacağını merak ediyor. Bunun üzerine ise 'Merkür retrosu ne zaman başlayacak? Merkür retrosu hangi tarihlerde etkili olacak?' gibi sorular sıklıkla internet ortamında aratılıyor. Merkür retrosunun ise en çok burçlara olan etkileri merak ediliyor. İşte Merkür retrosu hakkında merak edilenler...

07.05.2022-21:39 - (Son Güncelleme: 07.05.2022-21:39) Merkür retrosu nedir? Merkür retrosu ne zaman başlayacak? Merkür retrosu hangi tarihlerde etkili olacak, en çok hangi burçları etkileyecek?

9 Mayıs ile 4 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek olan Mekür retrosu kapıda! Bunu bilenler ve yeni öğrenenler ise bu durum hakkında birçok şey merak ediyor. Merkür retrosunun ne gibi etkileri olacağı, hangi burcu nasıl etkileyeceği ise en çok araştırılan konular arasına girdi. Bunun üzerine ise Astrolog Özlem Recep'ten cevap geldi. İşte Merkür retrosu hakkında merak edilenler...

Merkür retrosu nedir, etkileri nelerdir?

Mayıs ayının 9'unda başlayacak olan Merkür retrosu 4 Haziran'da ise son bulacak. Önce İkizler burcunda geri pozisyonda bulunan Merkür, 22 Mayıs tarihindeyse Boğa burcunda gerilemeye başlayacak. 4 Haziran'da ise normal pozisyonuna giriş yapacak.

Retrolar genellikle kötü olarak anılsa da bazıları öyle değildir. Özellikle de 21 Mayıs tarihine kadar Merkür'ün özel anlamları ile beraber değerlendirildiğinde içe dönmek, aile bağlarını güçlendirmek, yazı yazmak, projeleri tamamlamak, alacaklı olduğunuz konularda hakkınızı aramak, sizi üzen ama kurtuluşunuz olan gerçekler ile karşılaşmanız için kıymetlidir. Özelliklede parasal konulara ekstra dikkat edilmelidir.

Merkür retrosu

Peki başka nelere dikkat edilmeli?

- Telefon ve internet bankacılığınız, sosyal medya hesaplarınız ya da sizden borç para isteyenlere karşı temkinli ve dikkatli olmanız gerekmektedir.

- Verilerinizi yedeklemenizde fayda var. Çünkü bir anda bilişim sistemlerinde aksaklıklar ve çöküşler görülebilir

- Yeni sözleşme ya da imza atılacak her türlü işi 4 Haziran'dan sonraki herhangi bir tarihe atmak daha iyi olabilir.

- Telefon, ev aletleri, bilgisayar ve dijital olan birçok eşyada arızalar yaşanabilir.

- Sırların ortaya çıktığının farkına varabilir ve hayatınızdaki kişilerin gerçek yüzlerini görebilirsiniz.

- Geçen yıl Mayıs-Haziran ve Eylül-Ekim aylarında canınızın sıkıldığı, ruhunuzu yoran konularla ya da kişiler ile yüzleşebilirsiniz.

- Eski sevgilileriniz, eşlerinizden gelen haberlere açıksınız. Fakat şunu hatırlatmakta fayda var, Merkür retrosunda gelen retro bitimi gider.

- Uçak, gemi ve kara yollarında kazalar olabilir.

- Gözler, kulaklar, eller, göğüs bölgesi ve kaburga kırıklarına açık bir süreçten geçerken, üreme organları, boyun fıtığı ve tiroid rahatsızlıklarını da görmezden gelmemelisiniz.

Merkür retrosu burçlara etkisi

Merkür retrosunun burçlara etkisi nedir?

Koç Burçları: Merkür retrosunda, siz ve çevrenizde size yakın olan insanlar maddi değerlerinizle alakalı sınavlardan geçebilirsiniz. Sakladığınız bazı sırlarız ortaya çıkabilir ve aynı zamanda sizden saklanan sırlar da ortaya çıkacağından bu durum ruhunuzu yorabilir. İş yerinizdeki sözleşmeler, iş alımları veya mülakatlarda yaşanan bazı problemler gündeminizde yer alabilir. Yolculuk esnasında bavul kaybetme, uçağı kaçırma gibi durumlarla da karşı karşıya kalabilirsiniz. Eski yerlere gerçekleştirdiğiniz seyahatlerde ise kendinizi bulabilirsiniz.

Bu dönemde yakın arkadaşlarınızla, kardeş ya da kardeşlerinizle yaşanabilecek küslüklere karşı dikkatli olmalısınız. Bu hafta aşk hayatınızda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Açığa çıkan sırlarla ne yapacağınızı şaşırabilir ve kendinizi bulabilirsiniz. Bazı dostlarınızın birlikteliğiniz hakkındaki yorumları sizi boğabilir ve yorabilir.

Eğer çocuğunuz varsa eğitim aldığı bir kurumda yaşayabileceği problemlerde sizi yorabilir. Hafta ortasına gelindiğinde çalışma alanları ve çalışma arkadaşlarınız arasında gelişen gergin konular gündeminizde yer alırken evinizde de yaşanabilecek arızalara açıksınız. Hafta sonuysa eşiniz ile birbirinize kenetlenebilirsiniz. Uzun süredir bir ayrılık söz konusuysa veya farklı şehirlerde yaşama gibi zorluklar varsa kavuşabilirsiniz.

Boğa Burçları: Sevgili Boğalar, Merkür retrosunda parasal konularda, ciddi anlamda zorlu geçecekmiş gibi görünüyor. Borç para vermemeye dikkat etmeli ve eğer böyle bir durum önceden yaşandıysa geri alma durumunda alamamak ruhunuzu zorlayabilir. Aynı zamanda retroda dış görünüşünüz ile ilgili konuları güvendiğiniz ve her zaman gittiğiniz yerlere giderek yaptırabilirsiniz. Bir anda yapabileceğiniz imaj değişiklikleri belki saçlarınızın yanmasından tutunda enfeksiyon kapmanıza kadar giden bir sürece uzanarak size zarar verebilir. Bu yüzden dikkatli olmak da fayda var.

Merkür retrosunun dışında bu hafta biraz daha iç kabuğunuza çekilmek isteyebilirsiniz. Kariyer ve yöneticilerinizle yaşanabilecek gerginliklerin dönüm noktasındayken eskiden çalıştığınız yer veya yerlerden haber gelebilir. Fazlasıyla şanslı olduğunuz olan bir konu eğer ki kalbinizde biri varsa hafta sonuna doğru uzunca süredir olan gerginlikler yerine birbirinize kenetlenerek geçirebilirsiniz.

İkizler Burçları: Bu dönemde dış görünüşünüzden tutunda kazalara kadar fazlasıyla dikkat etmeniz gereken bir süreçtesiniz. Yaşayabileceğiniz bazı kronik rahatsızlıklarınız ile yakınlarınızın hastane ve ameliyat süreçleri de tetikleyebilir.

İkili ilişkiler göz önüne alındığında ise sırlarınıza dikkat etmelisiniz. Çünkü söyleyecekleriniz hiç olmayacak kişilerin kulağına kadar gidebilir. Bunun dışında katılım gösterdiğiniz birçok yerde olmayacak sözler söylemeniz yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilir.

Bu hafta yolculuklar gündeminizde yer edinebilir. Kardeş ya da kardeşlerinizin ve yakın arkadaşlarınızın size ihtiyacı olabilir. Fakat yaşanabilecek küslüklere ve kırgınlıklara karşı da dikkatli olmalısınız.

Katılım göstereceğiniz ufak organizasyonlar, eğitimler de gündeminizde yer alırken bu hafta alacağınız haberlerle kalbiniz küt küt atabilir. Özellikle de hafta sonuna doğru aşk hayatınızla ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir. Beraberliğinizde eski tadı veya eşiniz ile yapacağınız bir seyahat ya da eğlenceli bir aktivite ile ruhunuzu mutlu hissedebilirsiniz.

Yengeç Burçları: Sevgili Yengeç, Merkür retrosunda hastaneler, kapalı alanlar, kronik rahatsızlıklar sizi etkileyeceği kadar çevrenizdekileri de etkileyecek gibi görünüyor. Tüm bunların yanı sıra arada geçirebileceğiniz uykusuz gecelerle düşüncelerinizin arasından çıkamıyormuşsunuz gibi bir ruh haline bürünebilirsiniz. Eğer kronik bir psikolojik rahatsızlık söz konusuysa kesinlikle doktorunuzdan yardım isteyebilirsiniz.

Bu hafta parasal konular ile ilgili gelişmeler yaşanabilir. Alamadığınız ödemeleriniz varsa almak için fırsatınız olabilir ve hafta sonuna doğru enerjinizde bir azalış olduğunu hissedebilirsiniz. Kendinize özen göstermelisiniz. Ayrıca bu hafta arkanızdan çevrilen oyunların farkına varacaksınız.

Aslan Burçları: Merkür retrosunda kalabalık ortamlarda olan arkadaşlarınız arasında kimin dost kimin düşman olduğunu anlamayacaksınız. Kariyerinizde size yardımcı olmak için vaat verenlerden tutunda, hayallerinizi ve içinizde saklı tuttuğunuz hayallerinizi kullanmak isteyen kişilere karşı dikkatli olmalısınız.

Aşk hayatınıza baktığımızda ise yaşadığınız bazı hayal kırıklıklarının yerine artık sizi hak eden enerjiler ve kişiler ile yola devam etmek isteyebilirsiniz. Retro dışında bu hafta enerjiniz yüksek gibi görünüyor. Gireceğiniz ortamlarda hakkınızda konuşulanları göz ardı edebilmeniz özellikle aşk ve iş hayatınız için önemli görünüyor. Hafta ortasında ise parasal konular ve yöneticileriniz ile yurtdışı projelerinizde bir rahatlama yaşanırken, hafta sonuna doğruysa seyahat ve küçük organizasyonlarda bulunabilirsiniz.

Başak Burçları: Sevgili Başaklar, Merkür retrosunda iş hayatınızdaki enerjilerin değişmesi sizi biraz yorabilir. Yöneticilerinizde değişim olabilir. Size karşı tutumları ve iş yerinizde yaşanabilecek hukuksal problemler ve sözleşmeler canınızı sıkabilir. Eğer kendi işinizin patronuysanız girdiğiniz projelerde zemini sağlam hazırlamanız gereken önemli bir süreç içerisinde olabilirsiniz. Retro dışında bu hafta kronik rahatsızlıklarınıza karşı dikkatli olmalısınız. Birlikte çalıştığınız kişilerin işten çıkma, sizi yöneticilere karşı kötüleme veya arkanızdan iş çevirme gibi durumlar söz konusu olabilir. Bu yüzden dikkatli olun! Hafta ortasında ise kendinizi biraz yorgun hissedebilirsiniz. Kendinize fazla yüklenmemeye özen gösterin. Hafta sonu ise parasal konular ile ilgili gelişmeler karşısında mutlu olabilirsiniz.

Terazi Burçları: Bu retroda hukuksal konular ile mücadelelerde, alamadığınız haklarınız ile ilgili bir dönem içinde ve artık sona yaklaşmış olarak kendinizi bulabilirsiniz. Yabancı ülkeler, prosedürler, ortaklarınızın girişeceği konular ve yer değişikliklerle ilgili son bir dönemecin içerisinde yer alabilirsiniz. Vatandaşlık ve haklarınız ve pasaport işlemleriniz ile ilgili girişimlerde beklenmedik problemler yaşanabilir. Seyahat esnasında bavul kaybetme ve bazı prosedürsel işlerde takılma gibi sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Yakın ya da uzak akrabalarınızın yaşadığı sağlık durumları canınızı sıkabilir. Eğer öğrenci iseniz sınavlarınıza iyi hazırlamalı ve çok iyi çalışmalısınız. Merkür retrosu dışında bu hafta kalabalıklar içinde kendinizi bulacaksınız. Aslında uzak seyahatler ve yolculuk sırasında özellikle de yurtdışı, yabancılar ve turistik konular, gezilerde, okul mezuniyet aktiviteleri içinde de yer alabiliriniz. Bu sürecin içinde kalbinizi eskilerden biri attırabilir. Hafta sonu ise tüm gözler sizin üzerinizde olacak ve birçok yerde isminizden sıkça söz ettireceksiniz.

Akrep Burçları: Merkür retrosunda borçlar, kredi faiz, vergi ve alacaklı olan aklınızdan çıkmış olan birçok konu gündeminizde yer alabilir. Bir anda ortaya çıkan borçlar sizi daraltabilir. Ameliyat, operasyonlar, eşinizin bazı sıkıntıları da varken tüm bu olanlar canınızı epeyce sıkabilir. Tüm bu süreç içerisinde rahatlamanız adına meditasyon ve dualara yönelmenizin size faydası olacaktır. Bu hafta kariyeriniz ile ilgili olan aktiviteler ve parasal konular gündeminizde sıkça yer edinecek gibi duruyor. Yöneticilerinize almanız gereken haklarınız ile ilgili bildirimler ve toplantılar yapmak isteyebilirsiniz. İş yeri değişikliği ve taşınma gibi konularda gündeminizde yer alabilir. Yeni bir iş görüşmesindeyseniz ve sonuç olumlu görünüyorsa kendinize bir ay kadar zaman tanımanızın size faydası olabilir. Özellikle de hafta sonu sağlık konusunda çok dikkatli olmalısınız.

Yay Burçları: Bu retroda kimin dost kimin düşman olduğu ortaya çıkacak. Geçmişten kalan birçok konunun gündeminizde olduğunun farkına varıp, bazı dostluklarınızı bitirme kararı alabilirsiniz. Evliliğiniz ya da müstakbel eşiniz ile ilgili olan konularda ise gerginliğe açıksınız. Eğer yaşanan bu

gerginliklerde bir çıkış yolu bulunamazsa evlilik danışmanlarından yardım almanızda fayda var. Tüm bunların dışında babanızın ya da eşinizin olası kronik rahatsızlıkları ortaya çıkabilir. Aynı durum sizin de başınıza gelebilir ve bu durum sizi biraz yorabilir. Bu hafta gündeminizde yoğunlukla hukuksal konular yer alacak gibi. Ev tamiratı, başka bir şehir veya yabancı bir şehre yerleşme ya da tayin, terfi konuları gündeminizde yer alabilir. Eşinizin ailesi ile sorunlar yaşayabilirsiniz. Hafta sonuna yaklaşılırken kalabalık ortamlarda uzun süredir görmediğiniz arkadaşlarınız ile zaman geçirmek size iyi gelirken, aşk konusunda ise hemen karar vermemek biraz zamana yaymak daha iyi olabilir.

Oğlak Burçları: Bu retroda çalışma arkadaşlarınız ve takım arkadaşlarınız ile ilgili önemli bir süreç içerisinde olacaksınız. İşe yeni başlayacakların gündeminde ise mülakatlar yer alabilir. Sağlığınızda bir takım problemlerle karşılaşabilirsiniz. Kendiniz evinizde çıkan arızalar ile uğraşırken bulabilirsiniz. Bunun dışında bu hafta sevdiğiniz kişi ile kenetleneceğiniz bir süreci yaşayabilirsiniz. İkili ilişkinizde yaşanan problemleri düzeltmek için şans ve fırsatlar gündeminizde yer edinebilir. Parasal konularda beklenmedik yerlerden destek gelebilir. Aşk konusuna gelirsek en şanslı burçların başında gelseniz de sağlık konusunda çok dikkatli olmalısınız.

Kova Burçları: Bu retroda aşk hayatınızda olan bazı sırlar gün yüzüne çıkabilir. Beraberliğinizde aklınızın karıştığı bir denemden geçerken, bazı Kova burçlarının beraberlikleri olaylı şekilde bitebilir. Çocuk sahibi olan Kova burçları ise çocuklarının sağlık problemleriyle ilgilenmek durumunda kalabilir. Bunun dışında bu hafta ikili ilişkiniz, evliliğiniz ve aşk hayatınızda ben-sen kavgaları içinde olabilirsiniz. Hafta sonuna doğru olan zaman diliminde büyük yol ayrımları içinde olabilirsiniz. Çocuklarınızın eğitim programları ile ilgili de yorulabilirsiniz. Yalnızca yapacağınız uzak seyahatler ve yabancı kişilerden gelecek olan destek konusunda şanslısınız. Aynı zamanda hız kazanacak fırsatlar açısından da şansınızı değerlendirebilirsiniz.

Balık Burçları: Sevgili Balıklar, Merkür retrosunda evinizde yaşanabilecek arızalardan dolayı bir zorlanabilirsiniz. Ebeveynleriniz arasında olan sorunlar sizi yorabilir ve kendinizi anne ya da babanızın sağlık sorunları ile ilgilenirken bulabilirsiniz.

Bu hafta çalışma hayatınızda değişen koşullar doğrultusunda yepyeni bir döngü içerisine gireceksiniz. Yeni projeleriniz hız kazanırken haftanın başlarında iç dünyanızda yaşadığınız sıkıntılardan dolayı zorlanabilirsiniz. Hafta sonuna doğruysa hem iş hayatınız, hem katılım göstereceğiniz organizasyonlar hem de dostlarınızdan gelecek olan destekler ile beraber umulmadık fırsatlar kapınızı çalabilir. Bu hafta sağlığınızda ve üreme organlarınızda yaşanabilecek sorunlara dikkat etmelisiniz. Hafta sonu eşinizin size vereceği kıymetle birlikte birbirinize kenetleneceksiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal