Merkür retrosu ne zaman başlıyor? 2022 Merkür retrosunun tarihleri ve burçlara etkileri

Merkür retrosu burçları oldukça etkiliyor. Davranıl bozuklukları farklı duygu yaşama gibi etkileri oluyor. Peki Merkür retrosu ve etkileri neler? 2022 Merkür retrosu ne zaman gelecek? İşte detaylar...

08.05.2022-15:23 - (Son Güncelleme: 08.05.2022-15:23) Merkür retrosu ne zaman başlıyor? 2022 Merkür retrosunun tarihleri ve burçlara etkileri

Merkür retrosunun ne zaman başlayacağı, burçları hangi yönde etkileyeceği oldukça merak konusu. Bazı insanlar Merkür Retrosu olduğunda işlerinin ters gideceğine inanırlar ve ani karar vermekten kaçınırlar. Bakalım Merkür retrosunda burçları neler bekliyor? Etkileri neler olacak? Detaylar haberimizde....

Merkür retrosu nedir, etkileri nelerdir?

Merkür retrosu, gezegenin güneş sisteminde olan yavaşlama ve geri hareket etmesidir. Merkür retrosu insanlar üzerinde etkisi olumsuz yönde oluyor. Merkür gerilemesinde ani kararlar verilmemesi gerektiği söylenir. Çünkü kaos, endişe, fitne, işlerde problem olması gibi belirtiler gösterebilir.

Merkür retrosu retro kelimesinden de anlaşılacağı gibi gerileme anlamına gelmektedir. Merkür retrosu gerçekleştiğinde karşılıklı ilişkilerin sıkıntıya gireceği yada olumlu yönde yeni adımlar atılacağı düşünülür. Daha önceden program yapılmış tatil planı gibi konularda biraz daha titiz davranmamız her şeyi düşünüp öyle karar vermemiz gerektiği söz konusudur.
Merkür retrosu ne zaman başlayacak?

2022 Merkür retrosu ne zaman başlayacak, ne zaman bitecek?

Genelde Merkür retrosu yılda 2-3 kez görülmektedir. Ama 2022 yılında 4 kere yaşanacağı görünüyor. İşte tarihler;

15 Ocak Merkür Retrosu

11 Mayıs Merkür Retrosu

10 Eylül Merkür Retrosu

30 Aralık Merkür Retrosu

15 Ocak- 4 Şubat Merkür retrosu

Bu tarihler arası etkilenecek burçlar arasında Kova ve Oğlak burcu var. Burada Venüs'ünde geriye hareket etmesinden kaynaklı Merkür ve Venüs hareketinin sonucu olarak geçmiş ilişkilerden haber geleceği duyguların yeniden gün yüzüne çıkacağı belirtilmiş. Bu belirtilerin daha çok Kova ve Oğlak burçlarında etkisi olacak. Bunlardan daha az etkilenecek burçlar ise; Terazi, Akrep, Boğa ve Koç olacaktır.

11 Mayıs- 4 Haziran Merkür retrosu

Merkür retrosu bu tarihlerde İkizler ve Boğa burcunu etkileyecek. İnsanlarla olan iletişimlerinde anlaşmazlık, ani çıkışlar, gerginlik yaşaması muhtemel olduğundan dikkat etmesi önerilir.

Etkilenecek diğer burçlar ise; Kova,Balık,Aslan ve Başaktır.

11 Eylül- 3 Ekim retrosu

Merkür retrosu bu tarihler arasında Terazi ve Başak burcunu etkisi altına alacak. Merkür retrosu bu burçları olumsuz yönde etkileyecek. İkili ilişkilerde sorun yaşanması muhtemel. Dışa dönük bir insansanız eğer içe dönük bi tavır sergileyebilirsiniz. İletişim kurmada zorluk çekebilirsiniz. Etkilenecek diğer burçlar ise; Yengeç, Oğlak, İkizler ve Yay.

30 Aralık- 19 Ocak Merkür retrosu

Merkür retrosunun son evresinde ise Koç ve Terazi burçları etkilenecek. Psikolojik problemler, kavgalar, anlaşmazlıklar yaşayabilirler. Bu dönemde biraz daha sabırlı olmanızı öneririz.

Merkür retrosunda nelere dikkat edilmesi gerekir?

Eğer bi ev arsa dükkan alma gibi düşünceniz varsa retrodan hemen önce gerçekleştirebilir yada daha sonraya erteleyebilirsiniz.

Eğer bir sınava gireceksiniz optiğinizi iyice kontrol etmenizde fayda var. Kaydırabilirsiniz. Eğer iş kurma yada bir iş teklifini değerlendirmek istiyorsanız bunu retrodan önce gerçekleştirmenizde fayda var. Elektronik eşyalarınızın kullanımında daha dikkatli olup önemli belgelerinizin bir yedeğini bulundurun. Yatırım yapmayı planlıyorsanız eğer bunu Retro bittikten sonra yapmanı öneriliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal