Meram Belediye Başkanı İlçenin Nabzını 'Taksi'den İzledi

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, "Bizim Meram Taksi" yürütmesinde direksiyon başına oturarak, hemşehrilerinin yaptıkları hizmetleriyle ilgili görüş ve isteklerini dinledi.

17.03.2020-12:21 - (Son Güncelleme: 17.03.2020-12:19) Meram Belediye Başkanı İlçenin Nabzını 'Taksi'den İzledi

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, "Bizim Meram Taksi" yürütmesinde direksiyon başına oturarak, hemşehrilerinin yaptıkları hizmetleriyle ilgili görüş ve isteklerini dinledi.

Konya'nın merkez Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, "Bizim Meram Taksi" uygulamasıyla vatandaşların isteklerini dinleyerek, ilçedekilerin nabzını takip ediyor.

Başkan Kavuş, başlattığı "Bizim Meram Taksi" sistemiyle vatandaşları ücretsiz taşıdı, istekerini ve hizmetlerle ilgili fikirlerini dinledi.

İlçede 3 saatte onlarca halkı gidecekleri yere götüren Kavuş'un açıklamasında, vatandaşla daima bir arada olduğunu dile getirdi.

Belediyenin kapılarının vatandaşa daima açık olduğunun altını çizen Mustafa Kavuş, ilçedeki bütün mahallelerin gereksinimlerini ve taleplerini bildiğini belirtti.

Kavuş, seçildiği günden itibaren halkla birlikte olmaya gayret gösterdiğini ifade ederek, taksi uygulamasıyla da keyifli bir gün geçirdiğini belirtti.

TAKSIYE DEVAM EDECEĞİM, ARA ARA VATANDAŞIMIZLA BERABER OLACAĞIZ

Takside ilçenin, vatandaşın gündemini dinlemeye gayret gösterdiğini dile getiren Mustafa Kavuş, şu ifadeleri kullandı:

"Sevimli ve sempatik bir işti. Hem vatandaşlarımızı şaşırttık hem de güzel bir muhabbet ortamı bulduk. Kendimizi ifade etme ve onların da değerlendirmelerini öğrenme fırsatı bulduk. Çok güzel, muhabbetli bir gün yaşadık. Taksiye devam edeceğim, ara ara vatandaşımızla beraber olacağız. Aynı zamanda taksimizi valimize ve büyükşehir belediye başkanımıza da vereceğiz. Onlarla da vatandaşımızı buluşturup, muhabbet ortamını tahsis etmiş olacağız."

BAŞKAN OLMAMA ÇOK ŞAŞIRDILAR

Kavuş, takside ilginç diyalogların da olduğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Yolda bekleyen yolcularımızdan müşteri çağırdım. Taksinin gündemi hamdolsun güzeldi. Öğrencileri aldım, ısrarla ücret vermeye çalışanlar oldu. İlçede belediye hizmetlerini beğendiklerini gördüm. Bunları vatandaşın ağzından duymak önemliydi. Genel anlamda şikayet yerine memnuniyet ifadelerini duyduk. Beni tanımayanlar da vardı. Belediye başkanı olduğumu söylediğimde bazıları çok şaşırdı. Tepkileri de ilginçti, tebessüm ettirdi. Çok keyifli bir gün geçirdik."


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal