Meral Akşener'in Sırtını Sıvazladığı FETÖ'nün Yalanı Ortaya Çıktı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in dün katıldığı Çatalca ziyaretinde"Tek suçum 1999 yılındaki Bank Asya hesabı" diyerek mağdur olduğunu ifade eden FETÖ'cünün yalanını İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy gün yüzüne çıkarttı.

22.09.2021-15:28 - (Son Güncelleme: 22.09.2021-15:44) Meral Akşener'in Sırtını Sıvazladığı FETÖ'nün Yalanı Ortaya Çıktı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün Çatalca'da esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Akşener'e, Çatalca ziyaretinde İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ve partililer eşlik etti.

Akşener'in esnaf ziyaretleri sırasında yoluna çıkan ve KHK ile ihraç edilmiş bir polis memuru olduğunu öne süren bir şahıs, "KHK meselesini ne zaman dile getireceksiniz Allah aşkınıza" dedi.

KHK ZULMÜ DİLE GETİRİLMEDİĞİ SÜRECE ÜLKE DÜZE ÇIKAMAZ

1999 yılındaki Bank Asya hesabı için ihraç edildiğini savunan şahıs, KHK zulmü dile getirilmediği sürece seçimin kazanılamayacağını ve ülkenin düze çıkmayacağını dile getirirken ''Çünkü KHK'lılar liyakatli insanlar. Lütfen bunu dile getirin.'' şeklinde ifade etti.

BYLOCK KULLANDIĞI İÇİN İHRAÇ EDİLMİŞ

Akşener'in omzunu sıvazladığı şahsın, FETÖ'nün haberleşme aracı Bylock'u kullandığı için polislikten ihraç edildiği ortaya çıktı.

Şahsın, iddia ettiği gibi Bank Asya'da hiçbir hesabı olmadığı, Bylock nedeniyle hakkında 6 yıl 3 ay mahkumiyet kararı verildiği öğrenildi.

BAKAN YARDIMCISI GERÇEĞİ TWİTTER HESABI ÜZERİNDEN AÇIKLADI 

Konuyla ilgili gerçekleri Twitter hesabı üzerinden duyuran İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, ''Meral Hanım'ın sırtını sıvazladığı kişi, FETÖ'nün haberleşme aracı ByLock kullanıcılığından ihraç edilmiş eski bir polis memurudur. Bank Asya ile ilgili hiçbir kaydı yoktur. Van Ağır Ceza Mahkemesince 6 yıl üç ay mahkumiyet kararı verilmiş tipik,yalancı,bir FETÖ'cüdür'' ifadesine yer verildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal