Meral Akşener’in İstanbul müjdesi: İYİ Parti'nin İstanbul adayı…

İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıkladı. İYİ Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu oldu. Akşener, ayrıca grup toplantısında Balıkesir ve Sincan adaylarını da kamuoyuyla paylaştı.

24.01.2024-12:37 - (Son Güncelleme: 24.01.2024-14:40) Meral Akşener’in İstanbul müjdesi: İYİ Parti'nin İstanbul adayı…

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu. Toplantıda İstanbul adayı olarak daha önce hakkında FETÖ soruşturması başlatılan Mehmet Satuk Buğra Kavuncu olduğu duyuruldu. Konuşmasının başında belediye başkan adaylarını tanıtarak onlara başarılar dileyen Akşener, daha sonra Çorlu'daki tren kazası davasına değindi.

Akşener, Çorlu'daki acı tren kazasıyla ilgili bugün bir karar verileceğini belirterek, "Nasıl bir karar verileceğini bilmiyoruz, umarım vicdanları karalayan, milletimizin adalete olan güvenini yıkmayan, vicdanları karartmayan bir karar çıkar" dedi.

Balıkesir ve Sincan da belli oldu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayını şu sözlerle açıkladı:

"İYİ Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu, 'Ben adayım. Ben İstanbul'a aday olmak istiyorum' dedi. Ben de kabul ettim."

İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı: Turhan Çömez

İYİ Parti Ankara Sincan İlçe Belediye Başkan adayı : Fatih Koca

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal