Meral Akşener’e Aslı Baykal’dan dikkatli ol uyarısı geldi: İlk olarak seni yetkisizleştirir

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Millet ittifakın Cumhurbaşkanı adayı olmasını değerlendiren Aslı Baykal, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e "Önder Sav" hatırlatmalı bir uyarıda bulundu.

07.03.2023-11:06 - (Son Güncelleme: 07.03.2023-17:36) Meral Akşener’e Aslı Baykal’dan dikkatli ol uyarısı geldi: İlk olarak seni yetkisizleştirir

Altılı Masa’nın cumhurbaşkanı adayı olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu aday olmasını değerlendiren Aslı Baykal, 'Kılıçdaroğlu başkan seçilirse; Genel başkan koltuğuna yerleşince kendisini CHP genel başkanlığına taşıyan Önder Sav'ı hemen nasıl görevden aldıysa ilk iş Akşener'i yetkisizleştirir.' dedi.

Akşener'i uyardı

Akşener'i uyardı

Aslı Baykal, Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oalrak belirlenmesinden sonra çok önemli açıklamalarda bulundu. 

Baykal, Twitter hesabından “İYİ Partililer dönüşü olmayan yola girdiler. Kemal Kılıçdaroğlu başkan seçilirse; Genel başkan koltuğuna yerleşince kendisini CHP genel başkanlığına taşıyan Önder Sav'ı hemen nasıl görevden aldıysa ilk iş Akşener'i yetkisizleştirir. İcracı bakanlıklar İYİ Parti'ye verilmez. İYİ Parti herhangi bir konuya karşı çıkarsa HDP dışarıdan, (belki de içeriden) destek olur. İYİ Parti vekillerini de kendi gücüyle seçtireceğinden, böyle bir ittifak ile büyümesi değil yalnızca küçülmesi söz konusu.”  İfadelerini kullandı.


Ömer Faruk Ekinci
ekomerfaruk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal