Meral Akşener'den yerel seçimler hakkında açıklama! Yeni yol haritasını açıkladı

Cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP ile ittifak kuran Meral Akşener, seçimin kaybedilmesinin arından yerel seçimlerle ilgili yol haritasını açıkladı. Akşener konuşmasında yeni bir ittifak kurmayacaklarını duyurdu.

26.08.2023-17:50 - (Son Güncelleme: 26.08.2023-18:00) Meral Akşener'den yerel seçimler hakkında açıklama! Yeni yol haritasını açıkladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün, 2024 yerel seçimlerdeki yol haritasını açıkladı. Akşener, "Kendi kadrolarımızla milletimizin karşısına çıkacağız" dedi. Eski ortaklarına ve Kemal Kılıçdaroğlu'na zehir zemberek sözler söyleyen Akşener, "Önce şahsım önce ben diyenlerle uğraştık. Koltuğundan başka hiçbir şeyi düşünmeyenlerle uğraştık. Biz milletin çağrısını dile getirdiğimiz için yankı odalarında ihanetle suçlandık" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin yerel seçimlerdeki yol haritasını duyurdu.

Akşener, CHP'ye ateş püskürdü

Akşener yaptığı açıklamada, "Önce şahsım önce ben diyenlerle uğraştık. Koltuğundan başka hiçbir şeyi düşünmeyenlerle uğraştık. Bu seçimin adeta kaybedilmesi için uğraşanlarla da mücadele ettik. Biz milletin çağrısını dile getirdiğimiz için yankı odalarında ihanetle suçlandık" ifadelerini kullandı.

Akşener "Önümüzdeki yerel seçimlerde İyi Parti olarak kendi kadrolarımızla milletimizin huzuruna çıkacağız. Yerel seçimi, genel seçim olarak okumadan, milletimizin iradesinin tecellisine imkan sağlayacağız. Tüm siyasi partilere açık ve net çağrı yapıyorum. Gelin hep birlikte vatandaşımızın tercihlerini yansıtacağı bir rekabet ortamı oluşturalım. Gelin birimiz seçime ayrı ayrı girelim. İş birliği elbette olabilir. Ama bütün siyasi partiler her birimiz tek tek girelim. Kendi kadrolarımızla milletimizin karşısına çıkacağız. Hiçbir ilçe ve beldede iş birliği yapmayacağız" dedi. 

Ceyda Bıyıklıoğlu
ceydabiyiklioglu@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal