Menajeri Duyurdu! 'Cengiz Ünder için Girişimleri Var'

Serie A kulüplerinden Roma'da forma giyen milli oyuncumuz Cengiz Ünder'in menajeri Mirsad Türkcan, genç yıldızın kariyeriyle alakalı özel açıklamalar yaptı.

03.07.2020-13:16 - (Son Güncelleme: 03.07.2020-13:13) Menajeri Duyurdu! 'Cengiz Ünder için Girişimleri Var'

İtalya Serie A ekiplerinden Roma’da top koşturan Cengiz Ünder, futbol kariyerinde yeni bir sayfa açmayı planlıyor… Sergilediği performansla Avrupa’nın önemli takımlarının dikkatini çeken Cengiz Ünder için transfer iddiaları her geçen gün çoğalıyor. Son olarak, Napoli’nin milli oyuncu için 35 milyon euroyu vermeye hazır olduğu belirtildi.

‘İLGİLENEN SADECE NAPOLİ DEĞİL’

Canlı yayında açıklamalar yapan milli oyuncunun menajeri Mirsad Türkcan, Avrupa’nın büyüklerinden Cengiz Ünder’i kadrolarına katmak için iletişime geçildiğini aktardı. Türkcan “Cengiz ile ilgilenen tek takım Napoli değil. Şu an kulüp ismi veremem fakat Avrupa’da dev olarak kabul edilen kulüplerin Cengiz için girişimleri var. Cengiz’in şu an tek hedefi, kalan 10 maçta daha fazla şans bulup Roma’ya katkı sağlamak” ifadelerini kullandı.

Mirsad Türkcan, sezon bitiminde Cengiz’in kariyeri için doğru kararı alacaklarını belirtirken “Cengiz kendi pozisyonunda Avrupa’nın en önemli oyuncularından biri konumunda ve henüz 22 yaşında. Kulübüyle arasında hiçbir sorun yok. Ancak sezon sonu Roma Kulübü gelen teklifleri değerlendirmek isterse onlarla görüşerek Cengiz için en doğru tercihi yapacağız” şeklinde konuştu.

Bu sezon Roma’da 21 karşılaşmaya çıkan yıldız oyuncu 3 gol attı. İtalyan devinde 3. sezonunu yaşayan Cengiz Ünder’in kontratı 2022 Haziran ayında bitiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal