Memur maaşları Kurban Bayramından önce ödenir mi?

Hafta başında yapılan Kabine Toplantısı'ndan sonra merak edilen konulara değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, memur maaşlarına dair merak edilenleri de açıkladı. Peki, memurlar bayramdan önce maaş alabilecek mi? Temmuz ayı memur maaşları ne zaman yatacak? İşte detaylar...

29.06.2022-11:27 - (Son Güncelleme: 29.06.2022-11:27) Memur maaşları Kurban Bayramından önce ödenir mi?

Memurların merakla beklediği Temmuz ayı maaşlarıyla ilgili güzel haber verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyla alakalı açıklamasında bayram öncesinde maaşların yatmış olacağını belirtti. Peki, memur maaşları hangi tarihte yatacak? İşte konuyla ilgili detaylı bilgi...

Temmuz ayı memur maaş ödemeleri ne zaman yapılacak?

Memur maaşlarıyla ilgili  merak edilenleri Cumhurbaşkanı Erdoğan cevapladı. Erdoğan, kabine toplantısından sonra yaptığı açıklamasında:

“Temmuz ayı memur maaşları, Kurban Bayramı öncesinde 8 Temmuz'da zamlı haliyle ödenecek. Yaşlı ve engelli maaşları da bayram öncesi ödenecek.” dedi.

 memur maaşları ne zaman yatacak

2022 Kurban Bayramı tatili uzatıldı mı?

Kabine toplantısında alınan kararla Kurban Bayramı ile 15 Temmuz'un arasında kalan 2 gün birleştirilerek tatil uzatıldı. Bu kararla bayram tatili dokuz gün olmuştur.

2022 Kurban Bayramı tarihi

Diyanet'in yayımladığı dini takvim doğrultusunda bu yıl Kurban Bayramı, 9-12 Temmuz tarihlerinde. 8 Temmuz Cuma günü ise arefe günüdür.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal