Melisa Sözen Evlilik Sorusunu Cevapladı

Kırmızı Oda dizisinde can verdiği Alya karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Melisa Sözen, Cihangir'de görüntülendi. Sözen, Kırmızı Oda dizisi ve sevgilisi Harun Tekin hakkında konuştu.

09.02.2021-12:37 - (Son Güncelleme: 09.02.2021-12:37) Melisa Sözen Evlilik Sorusunu Cevapladı

Ünlü oyuncu Melisa Sözen, geride bıraktığımız gün Cihangir'de kameralara yansıdı. Basın mensuplarının sorularını cevaplayan oyuncu, arkadaşıyla market alışverişine çıktığını belirtti.

Samimi açıklamalarda bulunan Melisa Sözen, 'Kırmızı Oda' dizisindeki başarısının hatırlatılması üzerine ‘Benim için çok güzeldi. Dizinin kendisini çok seviyordum, hem çok sevdiğim arkadaşlarımla birlikte çalıştığım için ayrıca kıymetliydi. 12 bölümün sonunda veda ettim’ şeklinde konuştu. Sözen, Kırmızı Oda’nın son dönemde yapılan dizilerin içerisinde farklı olduğu söylenmesiyle ilgili de ‘Güzel yanlarından bir tanesi sürekli kendisini yenileyen bir iş. Dizi içerisinde bir sürü hikaye var. Dolayısıyla dinamik tutuyor seyirciyi... Farklı hikayeler izliyoruz’ ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu, televizyon izlemeye vakti olmadığını belirterek ‘Yeni yeni televizyonda neler var diye bakıyorum. Çok güzel projeler gördüm. Bu senenin en güzel yanı hemen hemen her kanalda kadınların ön planda olduğu, kadın hikayelerini izlediğimiz ve çok iyi oyunculuklar izlediğimiz bir yıl. O açıdan çok mutluyum’ dedi.

Melisa Sözen, yurt dışında yaşama hayali olduğu iddialarına da şöyle karşılık verdi: ‘Öyle bir hayal değil. Ben zaten aynı zamanda Fransa'da da çalışıyordum. Koronavirüs olduğu için şu an Türkiye'deyim, Fransa'ya gidemiyorum. Pandemi sonrasında tekrardan gündeme gelecek’

Güzel oyuncu, ‘Harun Tekin olmasa bazı şeyleri başaramazdım’ sözlerinin hatırlatılması üzerine ise şunları söyledi: ‘Başlık çıkacak bir şey değildi. Onun desteği ve bana olan inancı, insan yanındaki kişiyle birlikte daha da gelişir, özgürleşir, kendine inanır anlamında söyledim. O anlamda beni sonsuz destekledi. Dolayısıyla hayalini kurduğun her şeyi yaparken yanımda Harun gibi bir güç vardı. Onun altını çizmek istedim aslında’

Sözen, evlilik sorusunu da ‘Biz bayadır birlikteyiz, böyle de çok mutluyuz. Onun için şu an gündemimizde böyle bir şey yok’ şeklinde cevapladı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal