Melikhan Sağlam kimdir, cinsiyet mi değiştirdi? TikTok fenomeni Melikhan Sağlam kadın hali ve yeni adı

TikTok'ta yayınladığı videolar ile geniş bir kitleye ulaşan fenomen Melikhan Sağlam cinsiyet değiştirdiğini açıkladı. "Melis" ismini alan fenomenin bu kararı gündemi salladı. İşte Melikhan Sağlam'ın yeni hali...

19.04.2022-16:39 - (Son Güncelleme: 19.04.2022-16:39) Melikhan Sağlam kimdir, cinsiyet mi değiştirdi? TikTok fenomeni Melikhan Sağlam kadın hali ve yeni adı

Müge Anlı, Hürrem Sultan ve Ferhunde gibi karakterlerin parodilerini çektiği videolar ile adını duyuran Melikhan Sağlam, ameliyat olarak cinsiyet değiştirdiğini açıkladı. Melis ismini alan TikTok fenomeninin uzun sarı saçları sosyal medya gündemine oturdu.

Konuyla ilgili açıklama yapan fenomen, "Sizlerin de tahmin ettiği gibi cinsiyet değiştirme süreci içerisindeydim ve sonunda bu süreç tamamlandı. Kendimi bildim bileli farklı olduğum ve içinde bulunduğum bedenin bana ait olmadığının farkındaydım. Artık bu süreci tamamlayarak seneler önce aynalara baktığında kendini bambaşka hayal eden Melikhan'a olan borcumu ödemiş oldum." dedi.

 melikhan sağlam

Cinsiyet değiştirerek yeni bir başlangıç yapan Sağlam'a yakın çevresinden de birçok destek geldi. Damla Subaşı arkadaşını desteklediğini "Hoş geldin canım Melis" sözleriyle gösterdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal