Melike Beşli

Halil Sezai ile evleneceğini duyuran Melike Beşli, internette en çok aratılan isimlerden biri oldu. Sosyal medyanın gündemine oturan Beşli'nin kim olduğu araştırılmaya başlandı. Peki Melike Beşli kim?

10.02.2021-11:37 - (Son Güncelleme: 10.02.2021-11:37) Melike Beşli

Geçtiğimiz aylarda yaşlı bir vatandaşı darp ettiği gerekçesiyle gündeme gelen Halil Sezai, uzun zamandır birlikte olduğu sevgili Melike Beşli ile evlenme kararı aldı. 2015 yılında Zehra Kaya ile evlenen ancak 1 ay sonra boşanan Halil Sezai'nin bu kararı almasında Melikle Beşli'nin etkili olduğu söyleniyor.

İnternet kullanıcıları ise Melike Beşli'nin kim olduğunu merak etmeye başladı. Peki Melike Beşli kimdir? Melike Beşli kaç yaşında? Melike Beşli nereli? işte merak edilen bu soruların cevabı...

MELİKE BEŞLİ KİMDİR?

Ünlü sanatçı Halil Sezai, sevgilisi Melike Beşli ile evlilik kararı aldı. Melike Beşli ise bu anları sosyal medya hesabında paylaştı. Beşli'nin paylaştığı fotoğrafta pırlanta yüzük dikkat çekerken açıklamada İngilizce olarak 'evet dedim' cümlesi yer aldı.

Bu haberin ardından kullanıcılar ve sanatçının hayranları Melike Beşli'nin kim olduğunu merak etti. 2015 yılında BKM Mutfak'ta prodüksiyon asistanı olarak kariyerine başlayan Melike Beşli, aynı yıl içerisinde Halil Sezai ile yapımcı olarak çalışmaya başladı.

Geçtiğimiz yılın Şubat ayında ise TRT Belgesel'de yapımcı oldu. Beşli, Beykent Üniversitesi'nde eğitimine devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal