Meksika'da bakıcılık yaptığı kaplan tarafından saldırıya uğradı! Dehşet anları saniye saniye kayda alındı

Meksika'da bakıcısı olduğu kaplanın saldırısına uğrayan genç adam yaşamını yitirdi. O anlar ise an be an kamera görüntülerine yansıdı. İşte haberin detayları...

16.06.2022-10:14 - (Son Güncelleme: 16.06.2022-10:14)

Meksika'nın Michoacan eyaletine bağlı olan Periban şehrinde 11 Haziran'da özel bir çiftlikte bakıcılık yapan 23 yaşında Jose de Jesus ismindeki adam, çiftlikteki kaplan tarafından saldırıya uğradı. Korkunç saldırının ardından eli ve kolundan ağır yaralanan Jesus, olay yerine intikal eden ambulansla hastaneye kaldırıldı. 

Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi 

Tedavi altına alınan ve durumunun kritik olduğu bildirilen Jesus'un doktorların kol ampütasyonu teklifini reddettiği, şeker hastalığından dolayı dün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdiği bilgisi aktarıldı. 

Çiftliğe soruşturma başlatıldı 

Ayrıca Jesus'un yakınları korkunç olayın yaşandığı çiftlikte kaplanın dışında bir aslan ve bir de timsahın bulunduğunu iddia ederken, yetkililerin, çiftlikte bulunan vahşi hayvanların bakımı konusundaki yeterli izinlerin olup olmadığı ve hayvanların ülkeye yasal yollardan sokulup sokulmadığı konusu hakkında ise soruşturma başlattığı belirtildi.


Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal