Mehtap Yılmaz Kimdir?

Türkiye, Mehtap Yılmaz’ı Popstar Alaturka Yarışması ile tanıdı. Peki Mehtap Yılmaz kimdir?

18.05.2021-11:09 - (Son Güncelleme: 18.05.2021-11:09) Mehtap Yılmaz Kimdir?

Anne ve babası kendisi küçük yaşta iken ayrılan Mehtap Yılmaz, tezgahtarlık, pompacılık, sekreterlik yaparken, gittiği bir televizyon programında sesinin çok güzel olduğunu fark ettiriyor. Daha sonrasında pavyonda şarkı söylemeye başlayan Mehtap Yılmaz, kardeşini okutma maksatlı canla başla çalışmıştır.

MEHTAP YILMAZ KİMDİR?

Ses rengi ve tarzı ile arabesk müziğin buğulu sesi Bergen'i hatırlatan Mehtap Yılmaz, 19 Mart 1978 tarihinde Rize'de dünyaya gelmiştir. Çocukluğunun büyük bir bölümünü Artvin'de yaşayan Mehtap Yılmaz, anne ve babasının ayrılmasından sonra çocukluk dönemini annesi ile geçirdi.

İki kardeşinden ayrılmak durumunda kalan Mehtap Yılmaz, babasının tekrardan evlenmek istemesinin üzerine kardeşlerini de yanına aldı. Küçük yaşlarından itibaren itibaren müziğe büyük bir ilgi duyan Mehtap Yılmaz'ın babası bağlama çalarak şarkı söylermiş.

MEHTAP YILMAZ POPSTAR

Ortaokulda çalışma hayatına katılan Mehtap Yılmaz, kreşte bakıcılık ardından tezgâhtarlık ve benzinlikte pompacılık işlerinde bulunmuş. Gittiği bir restoranda ısrarlara dayanamayarak sahneye çıkan Mehtap Yılmaz, gelen olumlu ifadelerin ardından profesyonel olarak müzik hayatına girdi.

Liseyi dışarıdan okuyarak bir taraftan da ailesini geçindirme maksatlı sekreter olarak çalışan Mehtap Yılmaz, aldığı sahne teklifinin sonrasında mesaisinin bitmesi ile restoranda sahne almaya başladı. Ardından Ankara'da gazino ve pavyonlarda çalışan Mehtap Yılmaz, 2008 yılında arkadaşlarının yardımı ile Popstar Alaturka yarışmasına katıldı.

Yarışmanın ardından popülerliğini daha da arttıran Mehtap Yılmaz, yarışmadan sonra çeşitli magazin programları içerisinde sunuculuk yaptı. Mehtap Yılmaz, Avrupa dahil çeşitli yerlerde de sahne alıp mesleğini icra etmekte.

Yıllarca pavyonda çalışan Mehtap Yılmaz, bir Youtube kanalına vermiş olduğu röportajda hayat hikayesini anlattı. Kendi hayat hikayesinin dışında pavyon hayatının gerçeklerini de aktaran Mehtap Yılmaz, zor geçmiş olan çocukluğunu, gençlik hayallerini, pavyonda sahneye çıkma hikayesini, seneler süresince yaşadığı sorunları belirtti.

EVİMDE ŞİDDET VARDI

Hayatının büyük bir kısmı zorluklar ile ve sıkıntılar ile geçen Mehtap Yılmaz, "Nasıl bir eve doğdunuz?" sorusuna, "Evimde şiddet vardı" ifadesi ile yanıtını verdi.

AKRABASI TARAFINDAN TACİZE UĞRAMIŞ

Yalnızca ailesinden değil akrabalarından da farklı zorluklar ile karşı karşıya bırakılan Mehtap Yılmaz, daha küçük yaşta bir akrabası tarafından tacize uğramış. Fakat onu da ailesi inanmaz diye kimseye söylemeyen Mehtap Yılmaz da susmayı tercih etmiş.

PAVYONDAN HEP KÖTÜ BAHSEDİLİYOR

Mehtap Yılmaz, pavyondan söz ederken hep oraya özenilecek bir şey olmadığını, gencecik kadınların sabahları yerlerde uyuduklarını gördüğünü, ışıltılı olarak gösterilmeye çalışılan hayatın aslında karanlıktan ibaret olduğunu ifade ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal