Mehmet Tevfik Göksu'dan Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'na gönderme geldi! KYK kredisi paylaşımına sert tepki

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın KYK kredilerine yönelik açıklamalarda bulundu. Verilen müjde üzerine CHP Başkanı Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'na tepkiler büyüdü.

19.07.2022-22:00 - (Son Güncelleme: 19.07.2022-22:00) Mehmet Tevfik Göksu'dan Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'na gönderme geldi! KYK kredisi paylaşımına sert tepki

Mehmet Tevfik Göksu, öğrenci abonmanlarına yönelik yapılan yüzde 40 oranındaki zammın geri alınması ve İETT'nin sübvanse edilmesi kararı üzerine İBB meclisinde kabul üzerine 58 gün geçmesine rağmen eyleme geçirilmediği tepki topladı. 

Mehmet Tevfik Göksu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın KYK ile ilgili verdiği kararı paylaşması üzerinde CHP Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu'nun yaptığı paylaşımlara karşılık gecikmedi.

Mehmet Tevfik Göksu tarafından gelen açıklamada “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın KYK müjdesini, kendisine mal etmeye çalışan CHP Genel Başkanı, öğrenciler için gerçekten laf değil iş yapmak istiyorsa; İBB Başkanı 58 gündür öğrencilerin İBB Meclisi tarafından verilen indirim haklarını yerine getirmiyor, bunun talimatını versin.“ ifadeleri kullanıldı. 

Tevfik Göksu paylaşımı

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal