15.03.2022-09:15 (Son Güncelleme:15.03.2022-13:05)


1

Mehmet Şevki Sözen, Müge Anlı'da yer almamasının ardından hakkında çıkan ayrıldı mı haberlerine cevap verdi. Sözen, durumu paylaştığı fotoğrafla anlattı.



2

"Canım hayat yoldaşım, eşim, sevdiğim dün ani bir gereksinimle oldukça önemli bir operasyon geçirmek durumunda kaldı."



3

"Sevdiğiniz söz konusu olduğunda profesyonel olamıyorsunuz" diyen Sözen, ayrıca çalışma arkadaşı Sözen’e de teşekkür etti.



4

Takipçiler bu paylaşımın ardından Sözen’e geçmiş olsun dileklerini iletti ve soru yağmuruna tuttu. Mehmet Şevki Sözen durumu kısaca anlattı.



5

Sözen’in konuyla ilgili açıklaması şöyle oldu; "Kaygılıydık. Şaşkındık. Doktorsanız sevdiğiniz söz konusu olduğunda profesyonel olamıyorsunuz. Duygusal yanınız ağır basıyor.



6

İşte bu koşullarda yıllardır eşimin doktoru olan can dostumuz, alanında duayen bir hekim, çok değerli hocamız sevgili Prof. Dr. Engin Oral’ın ve ekibinin hünerli ellerine ve bilgisine kendimizi bıraktık.



7

Yukarıdaki gördüğünüz resim bu kadar ağır bir ameliyattan 24 saat sonra çekildi.



8

Bu süreçte gerek telefonları, gerek mesajları, gerek duaları ve güzel dilekleri ile bizleri yalnız bırakmayan ailemize, sevdiklerimize ve çalışma arkadaşlarım sevgili ATV ekibi ile kıymetli dostumuz Müge Anlı’ya Rahmi Özkan’a sonsuz teşekkürler."



9

Mehmet Sözen ve eşinin hastane paylaşımı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr