Mehmet Dinçerler Kıskançlık Krizine Girdi: Hadise Sevgilisi İçin Soluğu Doktorda Aldı!

Son zamanların gözden düşmeyen ismi Hadise’den eski sevgilisi Kaan Yıldırım hakkında büyük bir hamle geldi. Güzel şarkıcı eski sevgilisini tamamen sildi. İşte habere ilişkin detaylar…

14.09.2020-12:05 - (Son Güncelleme: 08.12.2021-12:09) Mehmet Dinçerler Kıskançlık Krizine Girdi: Hadise Sevgilisi İçin Soluğu Doktorda Aldı!

Uzun bir süre doludizgin aşk yaşayan Hadise ile Kaan Yıldırım geçtiğimiz yaz şok bir ayrılıkla ilişkilerini bitirme kararı almıştı. Güzel şarkıcının Ebru Gündeş’in eski eşi ile isminin anılması, Kaan Yıldırım ile aralarını iyice açmasına sebep olmuş, ikili uzatmalı aşkını bir süre sonra noktalamıştı. Doludizgin aşk yaşayan ikilinin evliliğe giden aşkının son bulmasıyla, çiftin hayranları da büyük bir üzüntüye kapılmıştı. Fakat bu üzüntü çok uzun sürmedi. Hadise kısa süre içerisinde iş insanı Mehmet Dinçer’le yeni bir aşka yelken açtı. 

HADİSE VE MEHMET AŞKI TAM GAZ DEVAM EDİYOR

Hadise ile Mehmet Dinçerler aşklarını gözler önünde yaşamaktan çekinmeyen çiftler arasında yer alıyor. Güzel bir beraberlik yaşayan ikili her fırsatta el ele dolaşmaktan çekinmiyor. Geçtiğimiz gece düzenlenen Altın Kelebek Ödül Töreni’ne el ele katılan çift, Hadise’nin ödülünü almak için kürsüye çıktığına sevgilisi Mehmet Dinçerler’e teşekkür etmesi magazin gündeminde çok konuşulmuştu. Bu olayların ardından Hadise’nin yeni bir bombası daha patladı. Güzel şarkıcı eski aşkı Kaan Yıldırım’ın dövmesini kolundan sildirdi.

hadisee

DİNÇERLER HADİSE’NİN DÖVMESİNİ SİLDİRDİ

Ünlü şarkıcının Kaan Yıldırım ile ilişkisi sırasında bileğine yaptırdığı dövme çok konuşulmuştu. Hadise kendisi ve sevgilisinin baş harfini bileğini yazdırmıştı. Güzel şarkıcının o dövmeyi kolundan sildirdiği ise takipçilerinin gözünden kaçmadı. Doludizgin Mehmet Dinçerler ile aşk yaşayan Hadise’nin sevgilisinden veto yiyip yemediği ise şimdinin magazin dedikodusunu oluşturuyor. Mehmet Dinçerler güzel sevgilisinin dövmesini sildirdiği iddiaları büyük bir hızla yayılıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal