24.09.2022-08:56 (Son Güncelleme:05.12.2022-12:54)


1

Hayatı

Hayatı

1988 yılında dünyaya gelen Mehmet Dinçerler, ünlü kahve markasının Türkiye CEO’sudur. Türkiye’de Hacı Sayid’in ikinci kuşak ismi olan Mehmet Dinçerler, Hacı Sayid Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Dinçerler’in oğludur. Baklavada tanınmış bir marka olan Hacı Sayid’in kurucusu Burhan Dinçerler, Gloria Jean's Coffees'in isim haklarını 2012 yılında satın aldı ve markayı oğlu Mehmet Dinçerler'e teslim etti. Türkiye'de yıllar önce yok olmaya yüz tutan kahve zincirini alıp yeniden canlandıran Mehmet Dinçerler, kısa süre içinde 65 şubeyle markayı yeniden piyasada tutmuştur.



2

Ailesi kimdir?

Ailesi kimdir?

Hadise ile aşkıyla gündeme bomba gibi düşen Mehmet Dinçerler, en çok araştırılan isimler arasında bulunuyor. 1961 yılında Gaziantep'te dünyaya gelen Burhan Dinçerler, aileden baklavacı. Çıraklık yaparak işi öğrenen Burhan Dinçerler, İstanbul Laleli'de aile işletmesinde işi büyütmüş. Ünlü Hacı Sayid baklavaları için ilk adımı Şirinevler'de atan Burhan Dinçerler'in ilk dükkanı 20 metrekareydi. Abisi ve babasını da yanına alarak işi büyütmüş. 600 metrekarelik fabrikasını Bahçelievler Yenibosna'da kuran Dinçerler'in sadece Anadolu Yakası'nda 43 mağazası bulunuyor. Burhan Dinçerler'in oğlu Hadisenin sevgilisi Mehmet Dinçerler, Amerika'da bir süre yaşadıktan sonra kahve zinciri kurmak için Türkiye'ye dönmüş. Batmak üzereyken Gloria Jean's'in haklarını satın alan Mehmet Dinçerler'in kahve zinciri, şu an ülkemizde en çok bilinen ve en çok şubesi bulunan kahvecilerden.



3

Mehmet Dinçerler'den Ali paylaşımı

Mehmet Dinçerler'den Ali paylaşımı

Hadise ile boşanma nedenlerinden biri olarak ise Dinçerler’in sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz ortaya çıkan samimi görüntülerinin olduğu iddia edildi. Çıkan haberlerden kaçmak isteyen Dinçerler soluğu yurt dışında aldı. Ancak Dinçerlerin sosyal medyada paylaştığı fotoğrafa “ALİ” yazıp kalp koyması takipçilerinden tepki çekti. Dinçerler’in fotoğrafına ‘cinsiyet tercihini değiştirdi’ şeklinde yorumlar yapıldı.



4

Hadise ve Mehmet Dinçerler evlendi

Hadise ve Mehmet Dinçerler evlendi

Dün Çırağan Sarayı'nda gizlice evlenen çift, gelen konuklara fotoğraf çekilmemesi için ricada bulundu. Nişan da düğün de sır gibi saklanıyordu. Fakat düğün sırrını görümce bozdu! Tuğba Dinçerler'in paylaştığı bu poz çiftin evlendiğini kanıtladı. Bu kadar hızlı evlenen Hadise'nin hamile olduğu iddia ediliyor.



5

Ayrıca Hadise düğün sonrası ilk açıklamayı şu sözlerle yaptı; "Bu şarkıyı yıllardır söylüyordum ama ilk defa evlendikten sonra söylüyorum. Şarkımda prensesler gibiydim baba evinde diye ama eşim bana gerçekten kraliçe gibi bakıyor. Ona buradan teşekkür ediyorum her şey için. Beni bu kadar güzel sevdiği ve hep yanımda olduğu için" ifadelerini kullanıştı. Ünlü çiftin mutluluğu kısa sürdü.



6

Mehmet Dinçerler'den +18 video

Mehmet Dinçerler'den +18 video

30 Eylül'de boşanan çift sessizlik yeminini bozdu. Mehmet Dinçerler +18 notuyla paylaştığı cadılar payramı partisinde ortaya çıktı. Dinçerlerin o görüntüleri çok konuşuldu.



7

Mehmet Dinçerler borç batağında mı?

Mehmet Dinçerler borç batağında mı?

Hadise ile olan birlikteliğini evlilik ile noktalayan Dinçerler'in, borçlarını ödeyemediği ortaya çıktı.



8

Ünlü şarkıcıyla evlenen iş insanı Mehmet Dinçerler sıkıntılı günler yaşıyor. Özel bir banka, Dinçerler ve babası Burhan Dinçerler'in 10 milyon liralık borcu ödemediği gerekçesiyle harekete geçti. Banka, defalarca uyarıda bulunmalarına rağmen sonuç alamadıkları belirtti. Dinçerler'in mülklerini devredip kaçma ihtimali bulunduğu gerekçesiyle mallarına ihtiyati haciz talebinde bulundu. Mahkeme, talebi kabul etti.



9

Dinçerler'in eski sevgilileri

Dinçerler'in eski sevgilileri

Mehmet Dinçerler'in adı magazin dünyası için hiç de yeni değil. Adı sürekli birileriyle anılan Dinçerler, ilk adını Hande Erçel ile yaşadğı aşk yüzünden duyurmuştu. Yasemin Şefkatli de İdo Tatlıses ile ayrıyken adı Mehmet Dinçerler ile anılan ünlülerden.



10

Ünlü playboyun ismi bir ara Asena Atalay ile de anılmıştı. Rojda Demirer ile de birikte olduğu magazincilerden kaçmamıştı. Ece Seçkin'le de birlikteliği olmuştu. Eslem Akar, Deniz Akkaya, Ceylan Çapa da Mehmet Dinçerler'in takıldığı kadınlar arasında. Son olarak bir süredir ünlü şarkıcı hadise ile aşk yaşıyordu. Dinçerler bu aşkı evlilik teklifi ile taçlandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr