Mehmet Dereli Kimdir? Mehmet Dereli Boyu Kaç, Kilosu Kaç, Aslen Nereli, Sevgilisi Kimdir?

Sevgilisi Elaine Fonseca'nın sperm bankasından hamile kalmasına izin verdiği haberleri ile gündeme gelen Mehmet Dereli'nin hayatı merak edilip araştırılmaya başlandı. Peki, Mehmet Dereli kimdir? Mehmet Dereli, boyu kaç, kilosu kaç, aslen nereli, sevgilisi kimdir?

26.02.2020-16:28 - (Son Güncelleme: 26.02.2020-16:27) Mehmet Dereli Kimdir? Mehmet Dereli Boyu Kaç, Kilosu Kaç, Aslen Nereli, Sevgilisi Kimdir?

Ünlü iş adamı Mehmet Dereli, sevgilisi Elaine Fonseca'nın sperm bankasından hamile kalmasına izin vermesi ile magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Peki, Mehmet Dereli kimdir? Mehmet Dereli, boyu kaç, kilosu kaç, aslen nereli, sevgilisi kimdir?

MEHMET DERELİ KİMDİR?

1957 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Mehmet Dereli, ilk ve orta eğitimini İstanbul Işık Lisesi'nde aldı. Üniversiteyi yarıda bırakmasının ardından aile şirketinde çalışmaya başladı.

Esra Özkan'la ilk evliliğini yapan Mehmet Dereli'nin Emir adındaki oğlu dünyaya geldi. Esra Ökan ile boşanan Mehmet Dereli daha sonra Şebnem Dinçgör'le evlendi ve Kerim adındaki oğlu dünyaya geldi.

2012 yılında Hülya Avşar ile kısa bir birliktelik yaşamasının ardından Brezilyalı model Elaine Fonseca ile aşk yaşamaya başladı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal