26.01.2024-14:47 (Son Güncelleme:26.01.2024-14:47)


1

Yasmin Erbil, babası Mehmet Ali Erbil hakkında çarpıcı açıklamalar yapmış, "Çok fazla babalık gördüğümü düşünmüyorum" diye konuşmuştu. Yasmin Erbil'in bu açıklamalarının üstüne ünlü şovmen 'tekrar evlenip çocuk sahibi olmak isterim' demişti. Yasmin Erbil babasının özel hayat açıklamasının ailede kriz çıkardığını belirtti.



2

Mehmet Ali Erbil'in Nergis Kumbasar'dan dünyaya gelen kızı Yasmin Erbil geçtiğimiz günlerde çok konuşulacak açıklamalara imza atmıştı. Özel hayatına dair merak edilenleri anlatan Erbil, babası hakkında çarpıcı cümleler kurmuştu.



3

Erbil'in "Çok fazla babalık gördüğümü düşünmüyorum. Nasıl babamın annesinden yarası varsa benim de babamdan yaram var. Bu yara hiçbir zaman kapanmayacak. (...) Çok fazla kadınların olması, etrafında genç kızlar olması halen beni yaralıyor aşabildiğimi söyleyemem." sözleri büyük yankı uyandırmıştı.



4

Yasmin Erbil'in bu açıklamalarına çok üzüldüğünü belirttikten hemen sonra Mehmet Ali Erbil, sanki kızının sözlerini hiç duymamışcasına 'Tekrar evlenip çocuk sahibi olmak isterim' diye konuşmuştu.



5

Yasmin Erbil, şimdi de babasının özel hayat açıklamasının ailede kriz çıkardığını duyurdu.



6

SnobMagazin'in haberine göre; Yasmin Erbil, babasının "Yeniden bebek istiyorum" sözleri için, "Ona hiç girmeyeyim. Telefonda çok kızdım. Öyle bir şey yok. Ali Sadi, 'Öyle bir şey olursa camdan aşağıya atarım' demiş. Onu hiç kaldıramayız" diye konuştu.



7

Kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan ile birlikte olan Mehmet Ali Erbil'in, "Gülseren'i ailemle tanıştırdım" sözleri için Yasmin Erbil: "Tanışmadım. Asla tanışmadım. Tanışmak gibi amacım yok." sözleriyle sitem etti. Yasmin Erbil babası Mehmet Ali Erbil için, "Ondan babalık görmedim" sözleri içinse, "Sonrasında babam beni aradı ve üzüldüğünü söyledi. Eksik olan duygusal boşluk. Duygusal boşluğum fazla. Maddi olarak her zaman yanımızdaydı. Duygusal boşluğum fazla, kendimde travmalarım olduğunu görüyorum. Küçükken, 'Sinemaya gideceğiz' derdi bir anda kız belirirdi" diye konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr