08.03.2024-12:14 (Son Güncelleme:08.03.2024-12:14)


1

Kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile nişanlanan ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Mehmet Ali Erbil'in özel hayatı aile krizine neden olmuştu. Kızı Yasmin Erbil, babasının kendisinden küçük kadınlarla aşk yaşamasından rahatsız olduğunu dile getirmişti.



2

Kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile yaşadığı aşkla gündem olan Mehmet Ali Erbil, yaptığı açıklamalarla konuşulmayı sürdürüyor.



3

Kızı Yasmin tarafından genç kızlarla yaşadığı ilişkiler yüzünden sert bir şekilde eleştirilen ünlü şovmen, sosyal medyada da tepki almıştı.



4

"Bana babalık yaptığını düşünmüyorum, yaram var ve asla kapanmayacak." diyen Yasmin Erbil, babasının kendisinden küçük kadınlarla aşk yaşamasından rahatsız olduğunu itiraf etmişti. Yasmin Erbil ayrıca ünlü şovmenin 'tekrar evlenip çocuk sahibi olmak isterim' açıklamasına 'Öyle bir şey yok' demişti.



5

Mehmet Ali Erbil bu defa kızı Yasmin'e rest çekti. Ünlü şovmen kızı Yasmin'in, "Babamın evlenmesini istemiyorum" sözlerine, "Kendi psikolojisiyle öyle yaklaşıyor. Babasına karşı gelmiş değil. Eninde sonunda ben ne dersem babası olduğum için saygı duyacak ve kabullenecek.



6

Ben de onun ilişkisine saygı duyuyorum. Modern bir aileyiz ama bazı şeylerde tutucuyuz. Annesi çok iyi yetişirdi. Anne-baba ünlüyse avantaj gibi görünüyor ama aslında dezavantaj oluyor çocuk için..." açıklamasını yaptı.



7

Erbil, "Gülseren Hanım ile Yasmin Hanım'ın ilişkisi nasıl?" sorusuna, "Doğum gününde bir kere gördüler. Diğer büyük kızım torunumla haftada bir geliyor. Oğlumla iyi, yaşları birbirine yakın olduğu için... Onun dışında yaramaz bir şey yok. Yasmin röportajlarda boşluğuna denk geliyor ve içindekileri birdenbire döküyor genç olduğundan" dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr