Mehmet Ali Erbil ve Deniz Akkaya Arasında Gerilim: Canlı Yayında Birbirlerine Girdiler

Geçtiğimiz günlerde genç şarkıcı Ece Ronay’a attığı ses kayıtları ile gündeme gelen Mehmet Ali Erbil, telefonla katıldığı Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlandı. Erbil ve Akkaya yayında birbirlerine girebilir.

06.10.2021-15:45 - (Son Güncelleme: 06.10.2021-15:45)

Deniz Akkaya ve Mehmet Ali Erbil Söylemezsem Olmaz programında birbirlerine girdi. Ece Ronay’a attığı mesajlarla magazin gündemine bomba gibi düşen Mehmet Ali Erbil, telefonla katıldığı magazin programında, Deniz Akkaya ile birbirlerine girdi. Erbil’in telefonda anlattıklarına tepki gösteren Akkaya, ‘Sana belden aşağı çok iyi vururum ben. Sen çok iyi biliyorsun’ dedi ve programda gerilim arttı. 

MEHMET ALİ ERBİL’İN SESLİ MESAJLARI İFŞA OLDU

Geçtiğimiz günlerde genç isimlerinden Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil’in kendisine gönderdiği sesli mesajları, kendi sosyal medya hesabından yayımlayarak ifşa etti. Magazin gündemine bomba gbi düşen ifşa olayı sonrası herkes Erbil’i konuşurken, Erbil Beyaz TV’de yayımlanan Söylemezsem Olmaz isimli magazin programına telefonla katıldı. 

Genç şarkıcı Ece Ronay, sosyal medya hesabından ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kendisine attığı mesajları ifşa etti. Ronay'a "Seninle uyumak istiyorum" diye mesajlar attığı söylenen Erbil ise hakkındaki iddiaları yalanladı. Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında ise bu konu konuşulmaya başlayınca Erbil yayına bağlandı. Mehmet Ali Erbil’in anlattıkları karşısında sinirlerini kontrol edemeyen Deniz Akkaya, "Daha önce bir terör örgütünün sempatizanı gibi Türk polis teşkilatına hakaret ve küfreden bir insanın klibinde nasıl oynadın?" sözlerine tepki gösteren Erbil, "Ben müneccim miyim? Nereden bileyim" diyerek çıkıştı. 

SAKIN GEÇMİŞİMLE BENİ VURMAYA KALKMA

Mehmet Ali Erbil’in çıkışması üzerine tansiyon iyice gerilirken, Deniz Akkaya, ‘Yahu ben seni korumak adına bir şey söylüyorum. Google'a Ece Ronay yazınca ilk çıkan konu bu. Hiç araştırmadın mı?’ demesi üzerine, Erbil, ‘Ha tabii kızın 21-22 yıllık hayatını sorgulayacağım. Sen kendi hayatını sorgulayabilir misin? Deniz Hanım'ın hiç mi geçmişinde böyle şeyler yok?’ dedi ve ortalık iyice karıştı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal