28.12.2023-17:16 (Son Güncelleme:28.12.2023-17:25)


1

"Evimin değeri 10 milyon dolar eder"

"Evimin değeri 10 milyon dolar eder"

Mehmet Ali Erbil, Acun Ilıcalı'nın servetine dair konuşurken kendisinin servetinin de çocuklarına ve torunlarına yeteceğini söyledi. Ayrıca servetine dair de ifadeler kullanan komedyen şu sözleriyle dikkat çekti: "Şu anda oturduğum ev bile toplasan 10 milyon eder. Eşlerime verdiğim evlerin toplamı da 10 milyon dolardır. Hiçbir zaman kumarda varımı yoğumu yitirmedim. Çoluğumun çocuğumun geleceklerini garantiye aldım. Ben hiç çalışmasam da çocuklarıma, torunlarıma yetecek kadar servetim var."



2

"Acun bana iş vermeye mecbur değil!”

"Acun bana iş vermeye mecbur değil!”

"Kazandığım her şey ortada" sözleriyle kazancına dikkat çeken Erbil, "Acun bana iş vermeye mecbur değil. Ben başarılarımı ispatlamış biriyim. Haftanın beş günü Çarkıfelek birinci oluyordu. Benim korkacak bir şeyim yok, 50 yıldır devlete vergisini veren insanım. Sanatçılar arasında vergi rekortmeni olmuşluğum var" dedi.



3

Mehmet Ali Erbil’in lüks evini kızı Sezin Erbil paylaştı



4

Erbil babasının salonunu anlatırken "Salon 4 ayrı bölümden oluşuyor. Babamın salonunda iki ayrı oturma bölümü bulunuyor, bir tanesi şöminenin önünde, diğeri de daha çok kişinin oturabilmesi için dizayn edilmiş. Üçüncü bölüm yemek bölümü; bu bölümde, diğer yerlerden ayna kaplı bir duvar ile ayrılmış. Son bölüm ise kütüphane ve çalışma masasından oluşuyor. Diğer iki oturma bölümü ise birbirlerinden camdan oluşan bir bar ile ayrılmış" dedi.

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com