Mehmet Ali Erbil hapse mi girecek? Mehmet Ali Erbil’e 8 yıl hapis istemi

Mehmet Ali Erbil için 8 yıl 10 ay hapis cezası istenmesi gündeme bomba gibi düştü. Mehmet Ali Erbil için istenen hapis cezasından sonra herkes Erbil'in hapse girip girmeyeceğini araştırmaya başladı. Peki, Mehmet Ali Erbil hapse mi girecek?İşte merak edilen tüm soruların yanıtları…

21.06.2022-16:06 - (Son Güncelleme: 21.06.2022-16:06) Mehmet Ali Erbil hapse mi girecek? Mehmet Ali Erbil’e 8 yıl hapis istemi

Ece Ronay’ın Mehmet Ali Erbil'e cinsel taciz suçlamalarıyla açtığı dava sonrasında Erbil için 8 yıl 10 aya kadar hapis cezası istendi. Mehmet Ali Erbil'in çirkin teklif içeren mesajlarını ifşa eden Ece Ronay kendisini tehdit eden Mehmet Ali Erbil için ‘elektronik haberleşme aracılığıyla cinsel taciz’, ‘sesli yazılı veya görüntülü bir iletiyle hakaret’ ve ‘tehdit’ suçlamalarıyla dava açtı.

Mehmet Ali Erbil hapse mi girecek?

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede 23 yaşındaki Ece Ronay Bilir'in sosyal medya hesabı Instagram üzerinden Mehmet Ali Erbil ile tanıştığı ardından sosyal medyada birbirlerini takip etmeye başladıkları ifade edildi. Daha sonra Ece Ronay’ın Mehmet Ali Erbil'e klibinde oynaması teklif edildiği söylenirken Erbil'in de bu teklifi hiçbir maddi karşılık istemeden kabul ettiği belirtildi.

1 Ekim 2021 tarihinde klip çekimi yapılmasından 3 gün sonra Mehmet Ali Erbil'in Bilir’e bir mesaj attığı ifadeleri yer aldı. Karşılıklı olarak mesajlaşma gerçekleşirken Ece Ronay Bilir’in “Sesli ve görüntülü bir iletiyle hakaret” alması sonrasında Erbil hakkında şikayette bulundu.

Mehmet Ali Erbil Hapse Mi Girecek

Erbil'den mesajları ben atmadım savunması geldi

Mehmet Ali Erbil şüpheli olarak verdiği ifadesinde mesajı kendisinin atmadığını asistanı olan Nuray K’nın mesajları attığını öne sürdü.

Daha sonra ifadesi alınan Nuray K. Ece Ronay’ın Mehmet Ali Erbil'e hakaret ettiği için Ranoya’a bu mesajları yazdığını dile getirdi. Bilir’e edilen hakaretlerin kişilik haklarını zedeleyen ifadeler olduğunun altı çizilirken Erbil’in attığı diğer mesajların ise tehdit içerdiği vurgulandı.

8 yıl 10 ay hapis cezası istendi

Açılan davanın ardından düzenlenen iddianame ile Erbil hakkında ‘Elektronik haberleşme aracılığıyla cinsel taciz’, ‘Sesli yazılı veya görüntülü bir iletiyle hakaret’ ve ‘Tehdit’ suçlarıyla dava açıldı. Açılan davada Mehmet Ali Erbil için 1 yıl 11 ay 15 günden, 8 yıl 10 ay kadar hapis cezası istendi. Açılan davada mahkemeye sunulan iddianame kabul edilirken ilerleyen günlerde Mehmet Ali Erbil'in hakim karşısına çıkması bekleniyor.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal