23.03.2024-11:25 (Son Güncelleme:23.03.2024-11:25)


1

Özel hayatıyla ve yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil ve kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi 26 yaşındaki Gülseren Ceylan bu kez farklı bir konuyla gündeme geldiler.



2

Çift birlikte yaşadıkları boğaz manzaralı villanın kapılarını açtı.



3

Mehmet Ali Erbil ve sevgilisi Gülseren Ceylan sosyal medya paylaşımlarıyla ve bir küs bir barış ilişkileriyle sık sık gündeme geliyor.



4

Bir süredir birliktelikleriyle magazin gündemine oturan Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan çiftinin her olayı günlerce konuşuluyor.



5

Çift bu kez birlikte yaşadığı boğaz manzaralı villasıyla gündeme oturdu. Mehmet Ali Erbil 26 yaşındaki sevgilisi Gülseren Ceylan'la birlikte yaşadığı boğaz manzaralı villanın kapılarını "Evrim Akın ile Ev Gezmesi" programında açtı.



6

Ünlü şovmen'in salonunda kahve tonlarının hakim olduğu görülürken, Erbil'in evinde bulunan kahverengi deri çekyat ve masanın ahşap olması dikkatlerden kaçmadı.



7

Ünlü komedyenin yatak odası ise tam 3 ayrı bölümden oluşuyor.



8

Yatağın tam önünde yer alan kocaman bir ayna görenleri şaşkına çevirdi. Yatak odası sade ve şık dizayn edilmiş.



9

Mehmet Ali Erbil'in mağaza büyüklüğündeki giyinme odası ise görenlerin ağızlarını açık bıraktı. İki oda büyüklüğündeki kıyafet dolabının içinde her şey var.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr