Mehmet Akif Alakurt'tan Türk Kadılarıyla İlgili Tartışma Yaratan Açıklama

Mehmet Akif Alakurt, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Türk kadınlarıyla ilgili tartışma yaratacak açıklamalarda bulundu. Alakurt'un açıklamasının ardından tepkiler çığ gibi büyüdü.

04.03.2019-17:14 - (Son Güncelleme: 18.09.2021-17:54) Mehmet Akif Alakurt'tan Türk Kadılarıyla İlgili Tartışma Yaratan Açıklama

Sıla dizisi ile bir anda ekranların aranılan yüzü haline gelen Mehmet Akif Alakurt, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Türk kadınlarıyla ilgili tartışma yaratacak açıklamalarda bulundu. Alakurt'un açıklamasının ardından tepkiler çığ gibi büyüdü.

Sıla dizisi ile yıldızı parlaya ve son olarak Fatih dizisi ile ekranlarda boy gösteren Mehmet Akif Alakurt, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki topladı.

Ekranlardan uzun zamandır uzak duran Mehmet Akif Alakurt, sosyal medya hesabından Türk kadınlarına yönelik paylaştığı yazıyla yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

'ÇIKARLARINI ELDE EDENE KADAR MÜKEMMEL KADINI OYNAR'

Ünlü oyuncu yaptığı paylaşımda 'Türk kadını nedir? Çıkarlarını elde edene kadar mükemmel kadını oynayan, her fikrini onaylayan ve bende öyle düşünüyorum diyen. Zaman geçtiğinde aynı fikirde olduğunu iddia ettiği düşüncelerle alakası olmadığı için esas olan çirkin yüzünü gösteren kadına Türk kadını denir. (Yolun başında olanlar kulağınıza küpe edin)' ifadelerine yer verdi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal