Meghan Markle Bir Kuralı Daha Çiğnedi Ülkede Olay Oldu!

Meghan Markle, hayranları ile olan yakın teması ve pahalı mücevherlerden uzak duran duruşu ile mütevazı olması halkın takdirini toplarken kraliyetten tepkileri üzerine çekiyor.

28.09.2018-12:39 - (Son Güncelleme: 28.09.2018-12:27) Meghan Markle Bir Kuralı Daha Çiğnedi Ülkede Olay Oldu!

ABD'li ünlü oyuncu Meghan Markle ve İngiltere Prensi Harry'nin evililik kararı herkesi şaşırtmış ve büyük yankı uyandırmıştı.

Prens ile hayatını birleştirmesinin ardından kraliyet üyesi olan Markle'ın kurallara uymaması ve doğuştan kraliyet ailesine mensup olmaması İngiltere'de olay oldu.

36 yaşındaki Markle, kraliyet sarayının kurallarına aykırı yaşam ve giyim tarzı ile bütün tepkileri üzerine toplamaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Düşes Meghan, ilk resmi görevini üstlendi. Markle, indiği aracın kapısını kendsi kapatınca ülkede olay oldu.



Protokol kuralını çiğneyen Markle eleştiri oklarının hedefi haline geldi ve hakkında makaleler bile yazıldı. Çünkü, soyluların otomobil kapılarını açması veya kapatması görgü kurallarına aykırıdır.

Makalelerde bu durum Markle'ın prenseslik okuluna gitmemesine bağlandı. Düşes Meghan, evlendikten sonra hızlandırılmış asilzadelik eğitimi aldı.



Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal