13.09.2021-11:16 (Son Güncelleme:13.09.2021-11:16)


1

Medipol Başakşehir'de kötü gidişat devam ederken Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın takımdan ayrılacağı yönündeki iddialar iyice kuvvetlenmeye başladı. Başakşehir'in kısa bir süre içerisinde Aykut Kocaman ile yollarını ayırması bekleniyor.



2

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezon Aykut Kocaman'ın göreve başlamasının ardından oynadığı futbol ile büyük tepki toplayan Medipol Başakşehir'de inişli çıkışlı bir form grafiği çizmesi sık sık eleştiri oklarının hedefi haline gelmesine neden olmuştu.



3

Medipol Başakşehir'de Spor Toto Süper Lig'de bu sezona oldukça kötü bir başlangıç yapan Teknik Direktör Aykut Kocaman, çıkmış olduğu 4 karşılaşmada da galibiyet yüzü görememişti.



4

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonda toplamda 4 karşılaşmaya çıkan Medipol Başakşehir, bu karşılaşmaların hepsinde sahadan mağlup ayrılırken kalesinde 6 gol görürken rakip fileleri ise sadece 2 kez havalandırabilmişti.



5

Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın Medipol Başakşehir'den ayrılmasının takıma yeni bir kan gelmesinin bu kötü gidişatı düzeltebileceğini düşünen Medipol Başakşehir yönetimi tecrübeli teknik adam ile kısa bir süre içerisinde bir görüşme yapmayı planlıyor.



6

Medipol Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ ile Teknik Direktör Aykut Kocaman arasında gerçekleşmesi beklenen görüşmenin ardından tarafların karşılıklı olarak bir anlaşma sağlayarak yollarını ayırması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR