Medipol Başakşehir'de Junior Caiçara sezona kötü başlamalarına rağmen iyi bir şekilde bitirdiklerini söyledi! Ayrıca önümüzdeki sezon Başakşehir'in yeniden şampiyon olacağını belirtti

Medipol Başakşehir’in yıldız isimlerinden Junior Caiçara, Spor Toto Süper Lig’de sezona kötü başlamalarına rağmen iyi bir yerde bitirdiklerini ve önümüzdeki sezon için şampiyonluk konusunda çok iddialı olduklarını söyledi.

23.05.2022-14:15 - (Son Güncelleme: 23.05.2022-14:15) Medipol Başakşehir'de Junior Caiçara sezona kötü başlamalarına rağmen iyi bir şekilde bitirdiklerini söyledi! Ayrıca önümüzdeki sezon Başakşehir'in yeniden şampiyon olacağını belirtti

Spor Toto Süper Lig’de geride bıraktığımız sezonda başlangıçta oldukça kötü bir performans sergileyen Medipol Başakşehir, Emre Belözoğlu’nun teknik direktörlük görevine gelmesiyle birlikte adeta arap atı gibi sonradan açıldı.

Emre Belözoğlu yönetiminde arka arkaya başarılı sonuçlara imza atan Medipol Başakşehir, sıralamada yükselerek önümüzdeki sezon Avrupa kupalarına katılım sağlamaya hak kazandı.


Başakşehir’de Junior Caiçara, geride bıraktıkları sezon ile ilgili olarak İhlas Haber Ajansı’na açıklamalarda bulunarak dikkatleri üzerine çekti. Önümüzdeki sezon şampiyon olacaklarını söyleyen Caiçara yapmış olduğu iddialı açıklamalarda ;

‘Kötü başladık ama iyi bitirdik’

Oldukça iyi şekilde tamamladık sezonu. Lige iyi başlayamadık, bu bizim için kötüydü. Bunu istememiştik. Ancak sonuçta oldukça iyi bitirdik ve takımı, personeli, başkanı, taraftarları, herkesi kutluyorum. Önümüzdeki sezon en iyisini yapacağız. Bugün oldukça zor bir maçtı bizim için. Ama biz bu ligde herkesi mağlup edebileceğimizi gösterdik. Bugün çok daha konsantre olmuş şekilde sahaya çıktık. Bu da sonuca yansıdı.

‘İnşallah seneye tekrar şampiyon olacağız!’

Öncelikle Başakşehir taraftarlarına tüm sezon boyunca yanımızda oldukları için teşekkür ediyorum. Bütün sezon boyunca hem kötü zamanda hem de iyi zamanda hep yanımızda oldular. Önümüzdeki sezon tekrar aynı şekilde taraftarların yanımızda olacağını umuyorum. İnşallah seneye şampiyon olacağız.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal