13.01.2022-16:37 (Son Güncelleme:13.01.2022-16:37)


1

Konyaspor, bu sezonun en çok dikkat çeken ekiplerinden biri olurken lider Trabzonspor'un hemen ardından ikinci sırada yer alan yeşil beyazlılar oynadığı oyun ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Yeşil beyazlıların bu sezon sergilediği performansta kuşkusuz büyük bir pay sahibi olan 30 yaşındaki tecrübeli futbolcu Serdar Gürler, bu sezon harika bir oyun ortaya koydu.



2

Konyaspor formasıyla ligin ilk devresinde toplamda 20 karşılaşmada süre alan Serdar Gürler, bu karşılaşmalarda toplamda 4 gol ve 8 asistlik bir katkı sağlamayı başarmıştı.



3

Spor Toto Süper Lig'de başlayan ara transfer döneminde ismi sık sık farklı kulüplerle anılan Serdar Gürler, Galatasaray ile gerçekleştirdiği görüşmelerde anlaşma sağlayamamıştı. Sarı kırmızılı ekiple görüşmesinin ardından son olarak bir diğer İstanbul kulübü, Medipol Başakşehir ile görüşme sağlayan Serdar Gürler, gerçekleştirdiği bu görüşmede anlaşmayı sağladı.



4

Serdar Gürler, Konyaspor ile olan sözleşmesinde yer alan 800.000 euroluk maddeyi kullanarak Medipol Başakşehir'e transfer oldu.



5

Konyaspor, zor günler geçirirken böyle bir transferin olmasını ve Serdar Gürler'in bu transferdeki ısrarına tepki gösterdiği bir açıklamayla yıldız futbolcunun transferini resmen açıkladı.



6

Konyaspor : Futbolcu Serdar Gürler, serbest kalma maddesini kullanarak takımımıza faydalı olamayacağını ve kulübümüzden ayrılmak istediğini yönetimimize defaatle bildirmiştir.



7

Konyaspor : Kulübümüz, yapılan istişareler sonrasında her iki taraf için de mevcut şartlarda ayrılığın doğru olacağına karar verip, Başakşehir kulübü ile anlaşarak Serdar Gürler'in satışını onaylamıştır.



8

Konyaspor : Manevi olarak zor günlerden geçen kulübümüz, camiamızın menfaatleri doğrultusunda hareket ederken, formamızı terletmek isteyen futbolcular ile yoluna devam edecektir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR