13.07.2021-11:13 (Son Güncelleme:09.09.2021-17:32)


1

Medipol Başakşehir, geçtiğimiz sezonu Beşiktaş'ta kiralık olarak geçiren Bernard Mensah'ın transferi için kulübü Kayserispor ile görüşmelere başladı.



2

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezonu kiralık olarak geçiren Bernard Mensah siyah beyazlı kulüpte Ziraat Türkiye kupası ve Süper Lig'de şampiyonluk sevinci yaşamıştı.



3

Geçtiğimiz sezonun başlangıcında Süper Lig ekiplerinden Kayserispor dan kiralık olarak Beşiktaş'a katılan Bernard Mensah sezonun sona ermesinin ardından Kayserispor'a geri döndü.



4

Siyah beyazlı takım ile geçirdiği sezonda sık sık eleştiri oklarının hedefi haline gelen 26 yaşındaki Bernard Mensah'ın Kayserispor'da kariyerine devam etmek istemiyor.



5

Medipol Başakşehir, Guliano ile yolların ayrılmasının ardından gözünü geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Bernard Mensah çevirdi.



6

Ayrıca Medipol Başakşehir kulübü yetkililerinin Bernard Mensah ile gerçekleştirdiği görüşmelerde oyuncu ile anlaşma sağladığı öğrenilirken Mensah'ın Türkiye'de İstanbul'dan ayrılmak istemediği öğrenildi.



7

Taraflar arasındaki pazarlıklar hız kesmeden devam ederken Medipol Başakşehir cephesi transferi hızlı bir şekilde tamamlayıp Bernard Mensah'ı sezon öncesi kampına yetiştirmek istiyor.



8

Türkiye macerasına 2017-2018 sezonunda İpanyol devi Atletico Madrid' den Kasımpaşa'ya kiralık olarak gelerek başlayan 26 yaşındaki oyuncu Bernard Mensah, Kasımpaşa'nın ardından Kayserispor'un yolunu tutmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR