07.01.2022-16:46 (Son Güncelleme:07.01.2022-16:46)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir'de yıldız futbolcu Edin Visca'nın Trabzonspor'a satılmasının ardından oluşan boşluğu doldurabilmek adına çalışmalar devam ediyor.



2

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu ile Başkan Göksel Gümüşdağ arasında gerçekleştirilen görüşmelerde çeşitli isimler gündeme gelirken genç teknik adam Süper Lig'den sürpriz bir ismi kadrosuna görmek istedi.



3

Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor'da uzunca bir süredir forma giyen Efecan Karaca'yı kadrosunda görmek isteyen Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Başkan Göksel Gümüşdağ'dan bu transfer ile Edin Visca'dan oluşan boşluğun doldurulmasını istedi.



4

Medipol Başakşehir'in Efecan Karaca'nın sezon sonunda sona erecek olan sözleşmesini göz önünde bulundurarak Alanyaspor yönetimine yaklaşık 1 milyon euroluk bir teklifte bulunduğu öğrenildi. Alanyaspor yönetimi bu teklife sıcak bakarken kaptanı Efecan Karaca'nın Medipol Başakşehir'e transferi için kısa bir süre içerisinde bu teklife yanıt verecek.



5

Efecan Karaca'nın ise Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu ile bir görüşme gerçekleştirdiği ve yaptığı görüşmenin ardından İstanbul ekibine imza atabilmek adına fedakarlık yapmaya hazır olduğu gelen bilgiler arasında yer alıyor.



6

Alanyaspor ile Medipol Başakşehir arasında Efecan Karaca transferi için devam eden görüşmelerin kısa bir süre içerisinde olumlu yönde sonuçlanması bekleniyor.



7

Efecan Karaca, bu sezon Alanyaspor formasıyla toplamda 18 karşılaşmada forma şansı bulurken bu karşılaşmalarda 3 gol ve 9 asistlik bir katkı sağlamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR