Mecnun Otyakmaz'dan Şampiyonluk Ve Provokatör Açıklaması!

Demir Grup Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Süper Lig’deki şampiyonluk şansını değerlendirdi.

21.02.2020-13:28 - (Son Güncelleme: 21.02.2020-16:50) Mecnun Otyakmaz'dan Şampiyonluk Ve Provokatör Açıklaması!

Demir Grup Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Süper Lig’deki şampiyonluk şansını değerlendirdi.

Şimdiye kadar şampiyonluktan bahsetmiyorduk ama artık liderlik stresi de yok. Önümüzde bir şampiyonluk hedefi var. Sonuca ulaşırız, ulaşmayız onu Allah bilir ama biz bu mücadeleyi vermek zorundayız.
Şehrimizin Süper Lig’de olduğu ve olmadığı yılları hepimiz hatırlıyoruz. Takımımıza her alanda sahip çıkıp, bu değeri kaybetmememiz gerekiyor.

Bir sorun olduğunda sorunu kaynağından çözmeye çalışan, futbolu bir aile olarak görüp sorunları aile içinde çözmeye çalışan bir anlayışımız var. Bunu da uzun yıllardır başarıyla sürdürdüğümüze inanıyoruz. Canımızın çok yandığı ve taraftarlarımızın büyük tepki gösterdiği anlarda metanetli oluyoruz ama artık sabrımız taştığı zamanlarda da gerekli açıklamaları yapıyoruz.

Şiddete varacak özendirmelerden kaçınmamız gerekiyor. Sizler Sivas'ın önemli insanlarısınız. Birçok hemşehrimize hitap edebiliyorsunuz. Sivasspor, hepimizin ortak değeri. Bu desteği hepinizden özellikle rica ediyorum. Ülkemizi karıştırmak isteyen provokatör insanlar var. TFF’de yapılan hatalarla bunlara malzeme verilmesi en büyük sitemim. Siyasi polemiklerden takımımızın uzak durması, çeşitli provokasyonlara alet edilmemesi en büyük isteğimiz.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal