Meclis Başkanı Mustafa Şentop'dan Sert Açıklama!

TBMM Meclis Başkanı Mustafa Şentop, CHP Genel Başkan Yardımcısı Engin Özkoç'un Meclis'te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sarfettiği hakaretlerle ilgili ilk açıklama geldi.

04.03.2020-18:37 - (Son Güncelleme: 04.03.2020-18:28) Meclis Başkanı Mustafa Şentop'dan Sert Açıklama!

Şentop, 'Herkes sorumluluğunun bilincinde hareket etmelidir' ifadelerine yer verirken, AK Parti'nin önde gelen isimleri de Özkoç'un konuşmasına çok sert tepkide bulundu.

İŞTE ŞENTOP'UN AÇIKLAMALARI

Ben bu ifadeleri kullanan zatı kınıyorum. Herkes sorumluluğunun bilincinde hareket etmelidir. Bununla ilgili husus normal yargının incelemesi konusunun içerisindedir. Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatmıştır.

AK PARTİ'DEN ART ARDA SERT AÇIKLAMALAR

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu TBMM'de yapmış olduğu açıklamada, "Türkiye'yi uzun süredir karıştırmak isteyenlerin mayın eşekliğini yapmaktadır. Bu utanç CHP tarihine kara bir leke olarak geçmiştir. Bunu gurubumuz adına ifade etmek isteriz ki; bu ahlaksız sözleri söyleyen CHP Grup Başkanvekili'ne (Engin Özkoç) karşı her türlü yasal haklarımız sonuna kadar mahfuzdur. Ve hukuk düzeni içinde muhakkak hesabı sorulacaktır." sözlerine yer verdi.

HUKUK ÖNÜNDE HESABI SORULACAKTIR

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş'tan CHP'li Özkoç'un açıklamalarına tepki: AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımıza karşı hakaretler sarf eden CHP'nin Grup Başkanvekili eğer akli melekelerini yitirmemiş ise açık bir ihanet içerisindedir. Hukuk önünde hesabı sorulacaktır." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal