MEB 2022 tatil takvimi: Nisan ara tatil ne zaman? Yaz tatili ne zaman başlayacak? Okullar ne zaman kapanacak?

Mart ayının ortalarına doğru yaklaştığımız şu günlerde hem öğrenciler hem de veliler ara tatilin ne zaman olacağına dair araştırmalarına hız kazandı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ara tatil ile ilgili merak edilen sorular yanıtlandı. Peki, Nisan ara tatil ne zaman? Yaz tatili ne zaman başlayacak? Okullar ne zaman kapanacak? İşte merak edilen soruların detaylı yanıtları..

13.03.2022-01:12 - (Son Güncelleme: 13.03.2022-09:51) MEB 2022 tatil takvimi: Nisan ara tatil ne zaman? Yaz tatili ne zaman başlayacak? Okullar ne zaman kapanacak?

Kar yağışı nedeniyle tatil keyfini yaşayan öğrenciler şimdi de okullarda verilecek olan ara tatil tarihini merakla beklemeye başladı. İlkokul kademesi, ortaokul kademesi ve Lise kademesi öğrencileri ara tatilin ayın kaçında başlayacağı konusunu merak ederken, beklenilen yanıt MEB 2022 tatil takvimiyle birlikte verildi. Milli Eğitim Bakanlığı ise 2022 yılına ilişkin tatil takvimini belirleyerek sitesinde yayımladı. Peki Nisan ara tatil ne zaman başlayacak? 

Nisan ara tatil ne zaman?

Nisan ara tatil ne zaman?

Okullarda ikinci dönem 7 Şubat Pazartesi günü başlamıştı. Öğrenciler, ikinci dönem kanelerini de 17 Haziran Cuma günü alacaklar. Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2021-2022 eğitim öğretim dönemiyle ilgili belirlediği takvimine göre de ara tatilin ilk günü olarak 11 Nisan tarihi olarak kaydedildi. Buna göre öğrenciler, Nisan ayı ara tatilinde tam 1 hafta tatil yapma şansına sahip olacaklar. MEB takviminde ikinci dönem ara tatili 15 Nisan'da sona erecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal