MDT coin nedir? Measurable Data Token projesi ve yol haritası

Son dönemlerin dikkat çeken coinleri arasında giren MDT coin, veri sağlayıcıları ile alıcıları arasında hem güvenli hem de anonim olarak veri alışverişinin yapmayı amaçlayan bir projedir. Yatırımcılar tarafında hakkında araştırma yapılan coinler arasında yer alır. Peki, MDT coin nedir? İşte, Measurable Data Token projesi ve yol haritası..

22.03.2022-00:28 - (Son Güncelleme: 22.03.2022-00:28) MDT coin nedir? Measurable Data Token projesi ve yol haritası

Veri analitiği ile ilgili ortaya çıkarılan Measurable Data Token (MDT) kullanıcıların verilerine oldukça fazla önem verir. Verilerini güvende tutma özelliği sayesinde kullanıcılarına idil layık gören MDT coinin bugün verilerdeki fiyatı ₺0,490753 TRY olarak kaydedilmiştir. Son 24 saat içerisinde işlem hacmi ₺206.691.061 TRY olan MDT coinin anlık sıralamasının ise 497 olduğu anlaşılmıştır. Piyasa değeri ₺324.873.678 TRY olan MDT coinin dolaşımdaki arzı ise 661.990.346'dır.

MDT coin nedir?

Measurable Data Token (MDT) adıyla çıkarılan proje veri sağlayıcıları ile alıcıları arasında güvenli alışveriş sağlar. Blok zinciri tabana sahip bir veri ekonomisi sağlamayı amaçlayan MDT coin, bir ERC-20 tabanlı bir token’dır.

MDT coin nedir?

Bünyesinde bulundurduğu MyMDT Veri Cüzdanı ile kullanıcılarının anonim veri noktaları üzerinden paylaşım yapmalarından dolayı ödül kazandıran MDT coin Ethereum’a dayalı olarak ortaya çıkan merkeziyetsiz bir uygulamadır. MailTime, MeFi, Measurable AI ve RewardMe adlarındaki uygulamalar ile de entegre edilme durumu vardır.

Measurable Data Token projesi

2017 yılı içinde MDT projesi başlatıldıktan sonra ekip genel olarak MDT’nin veri paylaşımları için yeni standart haline getirir. MDT ekibi, merkez olan Hong Kong’da faaliyetlerini sürdürürken ekip 10 yıldan fazla bir süredir birlikte çalışır. Talkbox ekibin ilk projesidir ve bu proje 'Girişimci Çağ' isimli bir TV şovu ile romana uyarlanmıştır.

Measurable Data Token yol haritası

MDT coin ekibi, önlerindeki yol haritalarında ekosistemde oluşan senaryoları daha fazla genişletebilmek adına fazla kullanıcıyla verileri sağlayanları birbirine bağlamaya odaklanma hedefi vardır. Aynı zamanda bireysel kullanıcılara veri ödülleri veren token Ethereum için de daha yeni uygulamaların geliştirilmesi için çalışılıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal