Mbappe Madrid Yolcusu!

Kylian Mbappe, Paris Saint-Germain'deki geleceği konusundaki belirsizliğin ortasında Madrid'de ev aramaya başladı.

20.04.2021-16:07 - (Son Güncelleme: 20.04.2021-16:07) Mbappe Madrid Yolcusu!

Kylian Mbappe'nin Paris Saint-Germain ile henüz yeni sözleşme imzalamaması hakkındaki transfer dedikodularını artıyor.

La Liga devleri Fransız yıldızı kadrosuna katma konusundaki isteği artık bir sır değil.

EV ARIYOR

İspanya basının haberine göre, Madrid'de ev aramaya başlayan 22 yaşındaki Mbappe, güvendiği bir kişiyi bu iş için görevlendirdi.

Neredeyse mükemmel seviyede İspanyolca konuşan Mbappe'nin, İspanya'da bir konut satın almak için sabırsızlandığı gelen haberler arasında.

DÜŞÜNME DÖNEMİNDE

PSG ile olan sözleşmesi 2022'de sona erecek Fransız yıldız, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada 'Düşünme dönemindeyim, ancak PSG ile imzalarsam yıllarca orada olacağım' ifadelerini kullandı.

İKİSİNİDE İSTİYOR

İspanyol basınının uzun zamandır gündeme getirdiği Kylian Mbappe ve Erling Haaland ile ilgili transfer iddialarına da cevap veren Real Madrid başkanı şunları söyledi:

'Her ikisi de çok iyi futbolcular. Sokakta beni görenler (Başkan, Mbappe'yi transfer et) diyor. Bende onlara (sakin olun) diyorum. Mbappe ile görüşmedim. Sözleşmesini yenilemek isteyip istemediğini bilmiyorum. Benim yaptığım, Madrid'in futbolda bulunduğu yerden düşmemesi. Ancak şu da var ki, 900 milyon avro gelir elde ederken şimdi 600 milyon avroya indik. Mbappe'den konuşmuyorum ama Madrid'in bir değişikliğe ihtiyacı var. Çok şey kazandık ama yeniden harekete geçmek ve heyecanı geri getirmek gerekiyor. Mevcut ekonomik şartlarda bu kolay değil ama benim üzerinde çalıştığım husus bu. Dünyanın sürekli değişime ihtiyacı var.'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal