Mauro Icardi varsa sorun yok: Galatasaray Trabzonspor’u 2 golle geçti

Trendyol Süper Lig 2. hafta maçında Galatasaray Trabzonspor ile karşılaştı. Mücadeleyi Mauro Icardi’nin golleriyle 2-0 kazanan sarı kırmızılı takım puanını 4’e çıkardı.

20.08.2023-09:17 - (Son Güncelleme: 20.08.2023-09:17)

Süper Lig’de haftanın en önemli maçında Galatasaray ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Rams Park’ta oynanan zorlu maçta gülen taraf 2-0’lık skorla Galatasaray oldu.

Sarı-kırmızılılara galibiyeti getiren golleri 23. dakikada ve 90+3. dakikada Mauro Icardi attı. Arjantinli yıldız, bu sezon ligdeki ilk gollerini attı.

Bu sonucun ardından Galatasaray, ligde 4 puana yükseldi. Trabzonspor ise 3 puanda kaldı.

Galatasaray, hafta arasında Şampiyonlar Ligi play-off ilk maçında Molde ile karşılaşacak ve ardından ligin gelecek haftasında İstanbulspor deplasmanına gidecek. Trabzonspor ise sahasında Çaykur Rizespor'u konuk edecek.

Galatasaray Trabzonspor

Icardi ipleri eline aldı

Süper Lig'de 2023-2024 sezonunun ikinci haftası dev bir maça sahne oldu. Okan Buruk yönetimindeki son şampiyon Galatasaray ile Nenad Bjelica'nın ekibi Trabzonspor, hakem Atilla Karaoğlan'ın düdük çaldığı mücadelede Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde karşı karşıya geldi.

Galatasaray, rakibini 2-0'lık skorla mağlup etti.

Geçen hafta Antalyaspor'u tek gole geçerek sezona galibiyetle başlayan Trabzonspor ise alınan mağlubiyetin ardından 3 puanda kaldı.

Süper Lig'in 3. haftasında Galatasaray, İstanbulspor'a konuk olurken, Trabzonspor evinde ligin yeni ekiplerinden Rizespor'u ağırlayacak.

Ligin açılış haftasında deplasmanda Kayserispor ile golsüz berabere kalan Galatasaray, Trabzonspor'u mağlup ederek yeni sezondaki ilk galibiyetini alarak puanını 4'e çıkardı. (İnternethaber)

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal