Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar Boşanıyor!

Masumlar Apartmanı'nın sevilen oyuncusu Merve Dizdar dün sosyal medya hesabı üzerinden eşi ile boşanacağını duyurdu. Bugün ise boşanmanın perde arkası ortaya çıktı.

16.06.2021-16:38 - (Son Güncelleme: 17.06.2021-10:25)

TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin Gülben karakterine hayat veren oyuncusu Merve Dizdar, sosyal medya hesabı üzerinden eşi Gürhan Altundaşar ile boşanacağını hayranlarına duyurdu. Dizdar, paylaşımında;  "Gürhan'la karşılıklı konuşarak ve arkadaş kalarak ayrıldık. Fakat bunu dışında ortaya atılan çirkin iddiaların hiç gerçeklik payı yok. Yapmayın böyle şeyler... Zor bir dönem yeterince. Ne Gürhan ne de ben birbirimizi aldatmadık. Kimseyle yasak aşk yaşamadık. Sadece bitti! Rica ediyorum.' şeklinde bir yazı yazdı. 

GEÇEN HAFTA BOŞANMIŞLAR!

Ünlü çift, geçtiğimiz hafta tek celsede sessiz sedasız boşanmış. Dizdar ve Altundaşar'ın birbirlerinden herhangi bir talepte bulunmadıkları öğrenildi.

İLK GÖRÜŞTE AŞK

Özge Özder'i YouTube kanalına konuk olan Merve Dizdar, eşi Gürhan Altundaşar'ın kendisine daha ilk görüşte aşık olduğunu anlatmıştı. Dizdar, 'O bana ilk görüşte aşık oldu. Biz aynı oyundaydık. Yalan söylemiyor ise öyle olmuş' şeklinde bir açıklama yaparak hayranlarının bu aşka imrenerek bakmasına sebep olmuştu.


HAKKINDA İDDİALAR ORTAYA ÇIKMIŞTI!

Ünlü oyuncu Merve Dizdar, 'Çok Güzel Hareketler Bunlar 2' ekibinin yıldız isimlerinden biri olan Gürhan Altundaşar ile mutlu bir evlilik sürdürüyordu. Şimdilerde 'Çok Güzel Hareketler Bunlar 2' programından ayrılığıyla gündemde olan Gürhan Altundaşar, eşinin desteğini de almıştı. Merve Dizdar eşinin ÇGHB'den ayrılmasının üzerine, Altundaşar'ın arkadaşlarını Instagram hesabından tek tek silmişti. Bu hamlesi önce eşine destek vermesine yorumlansa da sonrasında ayrılık iddialarını gündeme getirmişti. İddiaları doğrulayan paylaşımı bugün Merve Dizdar sosyal medya hesabı üzerinden yayınladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal