Masumlar Apartmanı Dizisinin TRT1 kanalı Fişini mi Çekiyor? Dizide Yer Alan Oyuncunun Final Hakkındaki Açıklamaları

TRT1 ekranlarında ikinci sezonuyla Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı, ilk yayınlandığı günlerde büyük bir heyecan yaşatmıştı. Evlerinden çıkmayan, temizlik takıntılı ve apartmandaki bir daireyi çöple dolduran Gülben ve Safiye isimli iki kız kardeş ile onlar kadar olmasa da yine travmatik kişilikli kardeşleri Han ve Neriman’ın hikayesi, izleyicini şoke eden görüntülerle ekrana gelmişti. Kısa bir süre sonra ekranlara veda edecek olan dizi, izleyici kitlesini üzmüş durumda. Peki Masumlar Apartmanı Dizisinin TRT1 kanalı mı kaldırıyor? Herkesin merakla araştırmalar yaptığı dizinin final detayları sayfamızda yer almaktadır.

30.04.2022-11:40 - (Son Güncelleme: 30.04.2022-11:40) Masumlar Apartmanı Dizisinin TRT1 kanalı Fişini mi Çekiyor? Dizide Yer Alan Oyuncunun Final Hakkındaki Açıklamaları

TRT1 ekranlarında ikinci sezonuyla Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı, ilk yayınlandığı günlerde büyük bir heyecan yaşatmıştı. Evlerinden çıkmayan, temizlik takıntılı ve apartmandaki bir daireyi çöple dolduran Gülben ve Safiye isimli iki kız kardeş ile onlar kadar olmasa da yine travmatik kişilikli kardeşleri Han ve Neriman’ın hikayesi, izleyicini şoke eden görüntülerle ekrana gelmişti. Kısa bir süre sonra ekranlara veda edecek olan dizi, izleyici kitlesini üzmüş durumda. 

Masumlar apartmanı

Masumlar Apartmanı Dizisinin TRT1 kanalı mı kaldırıyor? 

Masumlar apartmanı yayın tarihinin ilk gününden itibaren çok sevilerek izlenmeye devam etmektedir. Temizlik takıntıları olan iki kız kardeş, hasta babalarına bir yandan bakarken, bir yandan evde yaşayan erkek kardeş ve en küçük kız kardeş ile daha ilgilenmektedir. 

Dışarı bile çıkamayacak derecede obsesif derecede olan Safiye, etrafına kimseyi yanaştırmadığı gibi yaşamış olduğu çocukluk travmaları etrafındakilere aynı şekilde yaşatmaktadır. Onun bir küçüğü Gülben ise Safiye'ye en yakın olan ve onun yolundan onun doğruları ile giden kişidir. Evin tek erkek çocuğu olan Han ise, zamanında annesinin onu evden göndermesi yüzünden sürekli terk edilme korkusu yaşayarak kendini yalnız hissetmektedir. Bu nedenle kendini çöplerle eşit gören Han, sürekli kendisini yalnız hissettiği zaman çöplükte bulmaktadır. Evin küçük kız kardeşi olan Neriman, bu konulardan uzak durmayı başarmış olsa da, evde yaşanan konulardan ister istemez oda etkilenmektedir. Sürekli vücudunda çıkan yaraları gizli gizli kaşıyarak kendine zarar vermektedir. Uzun süredir saklamış olduğu bu sorununu, en sonunda herkes öğrenmiştir. 

Masumlar apartmanı

Bu anlatmış olduğumuz her şeyin gerçek hikayeden uyarlanıyor olması, izleyicileri çok etkilemiş durumdadır. Sürekli gündemde her bölümü yer alan ve konuşulan dizi yakın zamanda final yapacağını açıkladı. Bunun durumu duyan  izleyici kitlesi çok fazla üzülmüştür. İnternet üzerinden dizinin neden final yaptığı konusunda sürekli araştırmalar yapmaya başlamışlardır. Bu araştırmalar içerisinde yer alan sorular arasında ise, diziyi yayınlayan TRT1 kanalının mı kaldırdığı sorusu merak edilmektedir.

Han İnc

İlk sezonda Han'ın karışı İnci, kaza yaparak ölmüştü ve diziden ayrılmıştı. Bunun dizinin çok kişiyi kaybettiği ortaya çıktı. 2. sezon yayınlandıktan sonra dizi çok sevilse de izlemeyi bırakanlar yüzünden, reytinglerde geri planlara düşmeyi yaşadı. Normalde 3. sezonda devam edeceği konuşurken, şimdilerde ise final bölümüne çok az bir zaman kalmış durumda. Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu’nun rol almış olduğu dizi ile ilgili konu, bir oyuncunun yapmış olduğu açıklamasından sonra netliğe kavuşmuş oldu.

Safiye Naci

Dizide Safiye'nin tek aşkı ve şimdilerde evlenerek kocası rolünde olan Naci'yi gerçek hayatta Tansel Öngel canlandırmaktaydı. Fox TV kanalında ayrıca Maske Kimsin Sen adlı yarışmada'da sunuculuk yapmıştı. Final olacak mı soruları ile karşılaşan Tansel Öngel dizi hakkında şu açıklamalarda bulundu. Dizinin final konusunu sadece  “Yazarlarımız, yapımcımız biliyor. Ben önümdeki senaryoyu biliyorum, gelecek salıyı biliyorum. Çok güzel gidiyor” diye konuştu. Oyuncunun bu söylemi de “Masumlar Apartmanı devam mı, final mi?” sorularına yanıt oldu. Öngel, Masumlar Apartmanı’nın kendi kariyerinde çok büyük etki sağladığını da yapmış olduğu açıklamada ayrıca belirtmiş oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal