Masumlar Apartmanı bitti mi, neden bitti? Masumlar Apartmanı neden final yapıyor, yeni sezonda devam eder mi?

Masumlar Apartmanı sevilen yapımlar arasında yer alıyor. Safiye ,Gülben, Han karakteri izleyiciyi oldukça etkiliyor. Peki bu kadar güzel devam eden dizi final mi yapıyor? Bu akşam ekranlara gelecek olan dizinin final bölümü yayınlanacak! İşte detaylar...

24.05.2022-21:45 - (Son Güncelleme: 24.05.2022-21:45) Masumlar Apartmanı bitti mi, neden bitti? Masumlar Apartmanı neden final yapıyor, yeni sezonda devam eder mi?

2 sezon boyunca TRT1 ekranlarında her Salı günü ekranlarda olan Masumlar Apartmanı final yapıyor. 71. bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek olan dizi son bölümüyle izleyiciye veda edecek. Peki bu bölümde neler yaşanacak? Final izleyicinin beğenisini toplayacak mı? Diziye dair bilmek istedikleriniz merak ettikleriniz haberimizde!

Masumlar Apartmanı final mi?

Dizi başladığı günden itibaren oldukça dikkat çekmişti. Fakat son zamanlarda izleyici kitlesi azaldı. Bu yüzden final yaptığı söyleniyor. Bu Akşam yayınlanacak olan 71. bölümü ile izleyiciye veda ediyor.
Masumlar apartmanı final mi yapıyor?

Masumlar Apartmanı 71. Bölüm özet

Geçen bölümde babalarını kaybettiler. Bu bölümde ise herkesin atacağı büyük adımlara şahitlik edeceğiz. Babasının ölümü ile yılan Han kardeşleri sayesinde ayağa kalkacak. Neriman Safiye ve Gülben babalarının vasiyetlerini yerine getircekler. Başladığı günden beri kasvetli bir havası olan izleyiciyi hüzne boğan dizi bugün akşam mutluluk saçacak. Sizlerde kaçırmak istemiyorsanız bugün akşam saat 20:00'da televizyonlarınızda TRT1 kanalını açmayı unutmayın.

Hazal Altıparmak
hazalaltiparmak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal