Masumiyet Setinde Karavan Krizi

Mehmet Aslantuğ, Hülya Avşar ve Deniz Çakır’ın başrolü paylaştığı Masumiyet dizisiyle ilgili şaşırtıcı bir iddia ortaya atıldı. Ünlü oyuncu Deniz Çakır’ın haber vermeden rol arkadaşları Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan’ın karavanına geçtiği iddia edildi.

18.02.2021-10:53 - (Son Güncelleme: 18.02.2021-10:56) Masumiyet Setinde Karavan Krizi

İzleyici ile buluşmak için gün saymaya başlayan Masumiyet dizisinin setinde kriz çıktı. Deniz Çakır’ın rol arkadaşlarının karavanına el koyduğu öne sürüldü.

KARAVANA EL KOYDU

Hürriyet'ten Sinem Vural'ın haberine göre; Masumiyet setinde karavan krizi meydana geldi. Kendi karavanını küçük bulan Deniz Çakır’ın, ekipten aracının değişmesini talep etti. Karavan şirketlerinin koronavirüs pandemisi nedeniyle yoğunluk yaşamasından dolayı set ekibi, ünlü oyuncuya olumlu cevap veremedi. Bunun üzerine Deniz Çakır’ın rol arkadaşları Serkay Tütüncü ile İlayda Alişan’ın beraber kullandığı karavana el koyduğu iddia edildi.

TEPKİLERE KAYITSIZ KALDI

Serkay Tütüncü ile İlayda Alişan ise yapım şirketinden bu durumu düzeltmelerini istedi. Ancak yapım ekibinin, Deniz Çakır’ı karavandan çıkaramadığı öne sürüldü. Çakır’ın, daha küçük karavana geçmek zorunda kalan Serkay Tütüncü ile İlayda Alişan’ın tepkilerine kayıtsız kaldığı iddia edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal