Masumiyet Dizisi Ters Köşe mi Yapacak?

Geçtiğimiz şubat ayında seyircisi ile buluşan Masumiyet dizisinde, ufak gibi görünen ama dizinin tüm seyrini değiştirebilecek bir detay yakalandı.

02.04.2021-13:28 - (Son Güncelleme: 02.04.2021-13:28) Masumiyet Dizisi Ters Köşe mi Yapacak?

Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır gibi ünlü isimlerin yanı sıra İlayda Alişan ile Serkay Tütüncü gibi yeni yeteneklerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Masumiyet dizisiyle ilgili izleyicinin gözünden kaçmayan bir detay sosyal medyada kısa sürede gündeme düştü. 

Dizide 35 yaşındaki iş adamı İlker Ilgaz ile ilişki yaşayan üniversite öğrencisi, 19 yaşındaki Ela’nın darp edilmesi ve yola bırakılması ile hikaye başladı. Seyirciyi derinden etkileyen bu darp olayının mahkemeye intikal etmesi ile birlikte flashbackler ile Ela’nın başına gelenler ekranlara yansıdı. Ela’nın şiddet sırasında başına aldığı darbeler sebebiyle olay gecesine dair hiçbir şey hatırlamaması, şüpheli kişinin İlker Ilgaz olması ihtimalini arttırdı. Bu ihtimaller üzerine konuşulurken, seyirci tarafından bambaşka bir iddia ortaya atıldı. 

İŞTE O DETAY!

Masumiyet'in yayınlanan 5. bölümünde mahkemeye çıkan Ela'nın yaşananları hatırlaması ve o geceye dair detayların ekrana yansıtılması sevilen diziyle ilgili bomba bir iddianın ortaya atılmasına sebep oldu. Ela, mahkeme sırasında kendisini darp eden kişinin İlker Ilgaz olmadığını söyleyince herkes şaşırdı ve başka bir şüpheli aramaya başladılar. Ekrana gelen 5. bölümde Ela'nın hatırladığı darp eden kişinin eldiven takması, Mehmet Aslantuğ'un canlandırdığı Harun Orhun'un dizi afişinde eldivenle görülmesi seyircinin dikkatinden kaçmadı. Diziyi her hafta ilgiyle takip eden izleyiciler bu detayın ardından, kızı İrem'in etrafında dört dönen ve 'Örnek baba' olarak gösterilen Harun Orhun'un asıl şüpheli olup dizinin ters köşe yapacağını savundu.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal