31.10.2023-09:42 (Son Güncelleme:31.10.2023-17:43)


1

MasterChef All Star’da gerginlik hiç düşmezken kıran kırana mücadele devam ediyor. Geçtiğimiz hafta eleme potasına gönderilen Tahsin, Esra, Tanya, Barbaros ve Metin arasında mücadele gerçekleşti.



2

Metin ve Tanya’nın tabakları karıştığı için iki isim de son tura kaldı. Yarışmadan adeta bilerek ve isteyerek elenen Metin’den beklenen açıklama geldi.



3

MasterChef All Star’da geçtiğimiz hafta Kırmızı Takım ve Mavi Takım arasında oldukça gergin ve çekişmeli anlar yaşanmıştı.



4

Kırmızı Takım kaptanı Dilara’nın takımı ise bu haftayı galip kapatmıştı.



5

Mavi Takım yarışmacılarından Metin Yavuz yarışmaya veda eden isim olurken Yavuz’un elenmesinin ardından sosyal medya adeta ayağa kalktı, binlerce yorum yağdı.



6

Instagram hesabından konuya dair paylaşım yapan başarılı isim "Çok sevdiğim MasterChef ekibine bu gece itibari ile veda ettim, MasterChef ailesinin bir üyesi olmak benim için gurur verici sevgiler…



7

Ben onurlu bir neslin torunuyum Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun." İfadelerinde bulundu.



8

Eski sezon yarışmacılarından biri olan Burak Kaya ise Metin’in bu paylaşımına kayıtsız kalamadı ve ‘’Uyuyamadım!! Üzüldüm ve kızdım sana!! Sen şampiyon olacaktın!!Adamlığın şampiyonu oldun" yorumunda bulundu.



9

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr