02.11.2023-11:23 (Son Güncelleme:02.11.2023-11:23)


1

MasterChef'in dün akşamki bölümünde Cemre ve Dilara arasında adeta bıçaklar çekildi.



2

Geçtiğimiz hafta Metin'in elenmesinin ardından Cemre'nin kahkahalarla güldüğünü söyleyen ve bu konuda oldukça ısrarcı olan Dilara’ya karşın, Cemre'nin böyle bir şey yaşanmadığını söylemesiyle ikili arasındaki gerginlik kızıştı.



3

MasterChef'te gerginlik asla düşmüyor.



4

Son zamanlarda özellikle de yarışmanın favori yarışmacılarından olan Cemre ve Dilara'nın arasındaki sürtüşme programda büyük yankı uyandırdı.



5

Geçen hafta Cemre'nin olaylı bir şekilde potaya gönderdiği Metin bile isteye yarışmadan elenirken bu konuda neredeyse bütün yarışmacılar Cemre'yi suçlu bulmuştu.



6

MasterChef yarışmasının şampiyonlarından biri olan Cemre'ye karşı her fırsatta Metin’in elenmesi hakkında söylemler gelirken, bardağı taşıran son nokta Dilara’nın yorumu oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanıp potaya Cemre’yi gönderen Dilara, buna rağmen eleme oylaması sırasında da başka yarışmacılar yerine Cemre'nin karşısında konuşmayı tercih etti.



7

"Cemre bu savaş falan dedin ya onunla ilgili bir şey söyleyeyim sana. Sen Metin'i potaya gönderirken kahkahalarla gönderdin." "Ve Metin elendiğinde de arkada 5 dakika sonra kahkaha atıyordun. Yani sen de aynı şekilde potaya gönderildiğinde onun gibi gülerek tepki verebilirsin elensen de elenmesen de."



8

Dilara'nın bu söylemlerine sinirlenen Cemre," Metin elendikten sonra güldüğümü falan söylüyorlar, bir kere skandal bir şey yani." sözleriyle cevap verirken, Dilara, 'İçeride kameralar' diyerek olayı kızıştırdı. "Tam 5 dakika sonra mı? Saçım yapılırken muhabbet ediyordum o zaman gülmüş olabilirim. Yani kesinlikle bunu kabul etmiyorum. Metin'i gerçekten seviyorum çünkü ona saygısızlık yapmak asla istemem."



9

"Ama kendileri Eda abla giderken, Azize abla giderken, Kerem giderken hepsine bakılsın, hepsinde güldüklerine de şahidim. Onlar çıkmadan önce de güldüklerine şahidim." "Bu konuyu söylemen gerçekten terbiyesizce bence. Saf kötülük başka hiçbir şey değil."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr