29.12.2020-11:02 (Son Güncelleme:10.05.2024-10:57)


1

TV8’in en çok takip edilen ve sevilen yemek yarışması MasterChef sona doğru yaklaşıyor. İlk finalist olmak için çabalayan üçlü arasında, kıyasıya mücadele devam etti. MasterChef ‘te İlk Finalist Kim Oldu? Elemeye Kim Kaldı? gibi soruların yanıtı ise merak konusu oldu.



2

Dün akşam ekranlara gelen bölümde yarışmacılardan Barbaros, Serhat ve Emir, ilk finalist olmak için 3 oyun oynayarak 3 ürün hazırladı.



3

BAŞLANGIÇ YEMEĞİNDE PUAN DAĞILIMI

BAŞLANGIÇ YEMEĞİNDE PUAN DAĞILIMI

Başlangıç yemeği olarak zeytinyağı konsepti belirlendi ve yarışmacılar en iyi tabağı çıkarmak için savaştı. Bu yemek sonrası Mehmet şef; Serhat’a 8, Barbaros’a 6, Emir’e 7 puan verdi. Somer şef; Serhat’a 7, Barbaros’a 6 ve Emir’e 6 puan verdi. Danilo şef ise; Serhat’a 8, Barbaros’a 7 ve Emir’e 7 puan verdi.



4

ANA YEMEK PUAN DAĞILIMI

ANA YEMEK PUAN DAĞILIMI

Bu yemeğin ardından, ana yemek ürünü yapımına geçildi ve bu turu Barbaros, diğer yarışmacılara göre daha farklı puanla bitirdi. Serhat’ın yemeğinde kılçık çıktığı için ceza aldı ve bu duruma sinirlenen Serhat, masalara yumruk attı. Mehmet şef, Barbaros’un yemeğini çok beğendiği için kaşık attı. Ana yemek sonrasında Mehmet şef; Serhat’a 5, Barbaros’a 9, Emir’e 6 puan verdi. Somer şef; Serhat’a 6, Barbaros’a 9 ve Emir’e 7 puan verdi. Danilo şef ise; Serhat’a 5, Barbaros’a 8 ve Emir’e 6 puan verdi.



5

SON YEMEKTE PUAN DAĞILIMI

SON YEMEKTE PUAN DAĞILIMI

Son oyunda ise tatlı yapımına geçildi ve jüri üyeleri 3 yarışmacının da tabaklarını çok beğendi. Mehmet şef; Serhat’a 7, Barbaros’a 8, Emir’e 8 puan verdi. Somer şef; Serhat’a 8, Barbaros’a 9 ve Emir’e 7 puan verdi. Danilo şef ise; Serhat’a 7, Barbaros’a 9 ve Emir’e 9 puan verdi.



6

İLK FİNALİST KİM OLDU?

İLK FİNALİST KİM OLDU?

Bu üç oyunun toplamında 71 puan alan Barbaros, MasterChef’in ilk finalist yarışmacısı oldu.



7

ELEMEYE KİM KALDI?

ELEMEYE KİM KALDI?

Emir ve Serhat ise 2. Finalist olmak üzere mücadele etmeye devam edecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr