Masterchef'te 3. tura kimler kaldı? Yarışmada gerilim tırmanıyor, jüriler artık zorlanıyor. İşte ikinci turu geçen isimler

TV8’de yayınlanan MasterChef Türkiye’de 3. tura hangi yarışmacıların kaldığı sorusu izleyenlerin gündemini meşgul ediyor. Yarışmada gerilim tırmanıyor, jüriler artık zorlanıyor. Peki Masterchef'te 3. tura kimler kaldı? İşte ikinci turu geçen isimler...

23.07.2022-12:30 - (Son Güncelleme: 23.07.2022-12:30)

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programlarından MasterChef Türkiye’de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ikinci tur aşaması başlayan yarışmanın 22 Temmuz 2022 Cuma günü yayınlanan yeni bölümünde yarışmacılar 3. tura katılmak için kıyasıya bir mücadele içerisine girdi. MasterChef Türkiye’de 3. tura hangi yarışmacıların kaldığı sorusu izleyenlerin gündemini meşgul ediyor. Peki Masterchef'te 3. tura kimler kaldı?

Masterchef'te 3. tura kimler kaldı?

MasterChef Türkiye’nin 22 Temmuz 2022 Cuma günü yayınlanan yeni bölümünde 3’erli gruplar halinde bulunan yarışmacılardan avcı kebabı, incir dolması, irmik helvası ve karnıyarık yapmaları istendi.

Masterchef

En iyi avcı kebabını yapan Ayşegül, en iyi karnıyarığı yapan Ali, en iyi irmik helvasını yapan Şeyma ve en iyi incir dolmasını yapan Dali, Masterchef Türkiye’de 3. tura kalan yarışmacılar oldular. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal