23.08.2022-09:25 (Son Güncelleme:23.08.2022-09:25)


1

MasterChef 2021 yarışmacısı Hamza Mercimek’in, dün yayınlanan eski arkadaşlarının yer aldığı bölüme katılmaması kafaları karıştırdı. Neden katılmadığı ortaya çıktı.



2

Dün ekranlarda görünmemesiyle dikkat çeken Hamza Mercimek, yeni bölüme görüntülü bağlanarak eski yarışmacılar ve jürilerle sohbet etti.



3

Hamza Mercimek, karın ağrısıyla doktora gittiğini ancak bütün hayatının değiştiğini açıkladı. İki böbreğini birden kaybettiğini belirtti.



4

Böbreklerini kaybetmesi sebebiyle günde 4 saat diyalize giren Hamza Mercimek bu sebeple yarışmaya katılamadığını dile getirdi.



5

Hamza, ''Haftanın üç günü diyaliz tedavisi alıyorum. Tedavisi olan bir şey. Annem beni doğurdu, annem bana can verecek. Böbreğinin birini bana veriyor. Ameliyat hazırlıklarına başladık. İnşallah güzel olacak. '' dedi.



6

Daha sonra ise sosyal medya hesabından diyalize bağlı halde çektiği bir fotoğrafını yayınladı. Takipçilerinden destek mesajları geldi.



7

Hamza gelen mesajlar için "Herkese mesajlarından dolayı çok teşekkür ederim. Ben iyiyim ve daha iyi olacağım" dedi.



8

MasterChef’in jürisi Somer Sivrioğlu ise Hamza ile bir fotoğrafını paylaşarak "Acil şifalar benim güçlü ve güzel kardeşim. Yanındayız" notunu düştü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr